Η μπάλα στους παίκτες της Ανόρθωσης και αυτά που απαιτούνται

Οι ποδοσφαιριστές θα χρειαστεί να δείξουν την απαιτούμενη προσοχή και συγκέντρωση για να διεκδικήσουν με απαιτήσεις τη νίκη

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

Το παιχνίδι με τη Δόξα δεν θα είναι εύκολο για την Ανόρθωση. Όπως εύκολο δεν ήταν κανένα παιχνίδι φέτος για την ομάδα της Αμμοχώστου. Οι ποδοσφαιριστές θα χρειαστεί να δείξουν την απαιτούμενη προσοχή και συγκέντρωση για να διεκδικήσουν με απαιτήσεις τη νίκη, που θα τους δώσει τη δυνατότητα να πάνε στη διακοπή του πρωταθλήματος με τις καλύτερες συνθήκες ενόψει της συνέχειας.

Ο Ρόνι Λέβι, πέρα από τον Καρλίτος, δεν έχει στη διάθεσή του ούτε τον Κολούνγκα, ο οποίος δεν είναι ακόμη σε θέση να προπονηθεί κανονικά. Ο Ισραηλινός τεχνικός, πάντως, δεν αποκλείεται να κάνει κάποιες διαφοροποιήσεις στο αρχικό σχήμα σε σχέση με την ενδεκάδα που παρέταξε απέναντι στην Αναγέννηση.

Μια σκέψη που κάνει είναι να μεταφέρει τον Σιβού στη μεσαία γραμμή και να δώσει φανέλα βασικού στον Αγιλάρ ή στον Καλντερόν. Σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο θα μείνει εκτός ένας εκ των Οικονομίδη ή Ζοάο Βίκτορ, με περισσότερες πιθανότητες να μείνει ο πρώτος στον πάγκο. Ο Πελέ τα πήγε πολύ καλά την περασμένη εβδομάδα και αναμένεται να διατηρηθεί στην αρχική ενδεκάδα. Ο Κόπριβετς θα είναι κάτω από τα δοκάρια, στην άμυνα οι Γκάμπριελ, Ερέρο, Αγιλάρ (Σιβού) και Σάντος, στη μεσαία γραμμή οι Πελέ, Ζοάο Βίκτορ και Σιβού (Οικονομίδης) και στην επίθεση οι Ράγιος, Γκονσάλβες και Καμπρέρα.

Οι κυανόλευκοι περιμένουν και πάλι ο κόσμος να βρεθεί στο πλευρό των ποδοσφαιριστών και να στηρίξει τη νέα προσπάθεια που γίνεται για την ανάκαμψη. Το αυριανό, θα είναι το πρώτο φετινό παιχνίδι στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» με τον Ρόνι Λέβι στον πάγκο. Γεγονός, που ίσως προσελκύσει περισσότερο κόσμο της Ανόρθωσης στο γήπεδο.

ΜΕΣΩΠΑΝΟΣ ΛΑΡΚΟΣ
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ