aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΗ αξιόπιστη λύση και το οδοιπορικό ενός γκολτζή

Η αξιόπιστη λύση και το οδοιπορικό ενός γκολτζή

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

Στο πρόσωπο του Αϊράμ Λόπεθ Καμπρέρα βρίσκει -ως γνωστόν- τη λύση στο πρόβλημα του σκοραρίσματος της Ανόρθωσης ο Αλμπέρτο Μπενίτο (είδηση που αποκάλυψε η ιστοσελίδα μας πρόσφατα). Πρόκειται για 28χρονο επιθετικό ποδοσφαιριστή ο οποίος τα τελευταία τρία χρόνια έχει σημειώσει 51 τέρματα και δείχνει ότι μπορεί να βοηθήσει.

Ο Καμπρέρα κατάγεται από την Ισπανία και άρχισε την καριέρα του από την Τενερίφη, όπου έφθασε μέχρι την δεύτερη ομάδα (σε 74 ματς πέτυχε 51 γκολ). Αγωνίστηκε στη συνέχεια στη Λαγκούνα (38 συμμετοχές 17 τέρματα), στην Βιγιαρεάλ Β’ για ενάμιση χρόνο με 48 συμμετοχές και 9 γκολ, ενώ πέρασε επίσης από την Κόρδοβα (16/3), τη Νουμάνθια (12/0) και τη Λούγκο (18/3). Τις σεζόν 2013-14 και 2014-15 είχε αγωνιστεί στην Κάντιθ, όπου έκανε εξαιρετικές σεζόν με συνολικά 35 γκολ σε 65 εμφανίσεις.

Η πορεία του στην Κάντιθ τον έστειλε για πρώτη φορά εκτός Ισπανίας. Πήρε μεταγραφή στην Πολωνία για την Κορόνα Κιέλτσε, με τα χρώματα της οποίας πέρσι σε 28 παιχνίδια σκόραρε 16 τέρματα και ήταν δεύτερος στον πίνακα των σκόρερ του πρωταθλήματος της χώρας.

Ο Μπενίτο τον είχε ξεχωρίσει εδώ και αρκετό καιρό και ανάμεσα στις δυο πλευρές υπάρχει προφορική συμφωνία και στο οικονομικό και στη χρονική διάρκεια του συμβολαίου του (μάλλον για 1+1 χρόνια). Ο ποδοσφαιριστής βρίσκεται από πρώτες πρωινές ώρες στην Κύπρο έτσι ώστε να περάσει από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει το συμβόλαιο του με την ομάδα της Αμμοχώστου.

Όπως γίνεται αντιληπτό, από σήμερα ουσιαστικά ο Ντίνο Ντλοβού τίθεται οριστικά εκτός πλάνων της Ανόρθωσης. Από τη στιγμή που ακόμη δεν βρήκε ομάδα για να συνεχίσει αλλού την καριέρα του, η Ανόρθωση δεν μπορεί να περιμένει.

Θα τον «διαγράψει» από το ρόστερ της για να αδειάσει θέση και να εγγραφεί ο Καμπρέρα, όμως ταυτόχρονα οι προσπάθειες για πώληση του Νοτιοαφρικανού συνεχίζονται. Η Καραμπάχ φαίνεται να έχει αυξήσει λίγο την προσφορά της στον παίκτη και υπάρχει έδαφος για να τελειώσει η μεταγραφή μέσα στα επόμενα 24ωρα.

Αν και στη Νότιο Αφρική γράφουν για προσφορά της Καραμπάχ στην Ανόρθωση ύψους 330.000 ευρώ, κάτι τέτοιο δεν ισχύει. Η προσφορά είναι 200.00 ευρώ και με τα μπόνους και επίτευξη στόχων ίσως πλησιάσει τις 300.000. Πάντως, στο κόλπο της απόκτησής του παραμένει και η Αντάλιασπορ, όμως οι Αζέροι είναι πιο κοντά.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ