aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΗ «ασθένεια» της Ανόρθωσης δεν περνάει ούτε με… εμβόλιο!

Η «ασθένεια» της Ανόρθωσης δεν περνάει ούτε με… εμβόλιο!

Μετά τον αγώνα της προηγούμενης αγωνιστικής με αντίπαλο τον Απόλλωνα, γράφαμε στο «Goal» για την… αθεράπευτη ασθένεια της Ανόρθωσης με τίτλο «Μια ”Κυρία” στα σχοινιά!».

«Είναι εκπληκτικό ότι η «Κυρία» δέχεται γκολ στην πρώτη (το πολύ στη δεύτερη…) επίσκεψη της αντίπαλης ομάδας στην εστία της! Κάτι σαν κατάρα», ανέφερε αυτολεξεί το σχετικό ρεπορτάζ της 1ης Δεκεμβρίου που επιβεβαιώθηκε και στην αναμέτρηση με αντίπαλο την ΠΑΕΕΚ (2-3). Ούτε οι Κερυνειώτες δεν… κατάλαβαν πως προηγήθηκαν μέσα στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» και μάλιστα με 2-0.

Τα παιδαριώδη λάθη στην αμυντική συμπεριφορά της ομάδας του Κετσπάγια εμφανίστηκαν και πάλι και οι ποδοσφαιριστές της ΠΑΕΕΚ, ανενόχλητοι στην περιοχή του Λόρια, απέκτησαν ισχυρό προβάδισμα. Κάπως έτσι άλλωστε σημειώθηκε και το τρίτο τέρμα των νικητών, σε ένα διάστημα που όλα ήταν εις βάρος τους, καθώς η ομάδα της Αμμοχώστου είχε ισοφαρίσει σε 2-2 μερικά λεπτά προηγουμένως.

Το γνωστό φαινόμενο της τρέχουσας περιόδου (και όχι μόνο). Βάλτε το βίντεο στην… πρίζα να θυμηθούμε όλα τα ματς στα οποία οι κυανόλευκοι του Κετσπάγια έδωσαν το προβάδισμα στην αντίπαλη ομάδα, χωρίς –ουσιαστικά- να κάνουν ευκαιρία!

2η αγωνιστική: Δόξα – Ανόρθωση 2-0, οι γηπεδούχοι δεν είχαν απειλήσει σχεδόν καθόλου πριν σκοράρει ο Σαντίκ (42′).

4η αγωνιστική: Άρης – Ανόρθωση 3-2, κάθε φορά που πατούσε περιοχή, σκόραρε ο Στεπίνσκι (12′, 17′ 19’)!

6η αγωνιστική: ΑΕΛ – Ανόρθωση 2-1, πρώτη αξιόλογη επιθετική προσπάθεια των γηπεδούχων με ένα φάουλ (που δεν ήταν…) ο Αραγιούρι έβαλε αυτογκόλ (17′).

10η αγωνιστική: Ολυμπιακός – Ανόρθωση 3-2 η «Κυρία» θα μπορούσε να είχε «καθαρίσει» στο μισάωρο, αλλά οι Τακτακαλίτες ξεθάρρεψαν και στη δεύτερη προϋπόθεση για γκολ (ένα κόρνερ στο 45’) ισοφάρισαν!

11η αγωνιστική: Ανόρθωση – Απόλλων 1-1, μια σέντρα στην περιοχή, μόλις στο 8’ ήταν αρκετή για να προκαλέσει «τρικυμία» και ο Λόρια μάζεψε την μπάλα από τα δίχτυα του, μετά την κεφαλιά του Νταμπό.

12η αγωνιστική: Ανόρθωση – ΠΑΕΕΚ, στην πρώτη επιθετική προσπάθεια της φιλοξενούμενης ομάδας στο 34′ ο Νάντο με κεφαλιά άνοιξε το σκορ, αξιοποιώντας τη σέντρα του Δημητρίου από δεξιά. Στη δεύτερη επίσκεψη στα καρέ της «Κυρίας», στο 41′ ο Ενόχ σκόραρε μετά από σέντρα του Δημητρίου!

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ