aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΗ ασταθής απόκρουση του Λόρια γλίτωσε την Ισπανία από νέο «κάζο»! (vid)

Η ασταθής απόκρουση του Λόρια γλίτωσε την Ισπανία από νέο «κάζο»! (vid)

Η Ισπανία… φλέρταρε με νέο «κάζο» στη Γεωργία, αλλά μετά από μία τρομερή προσπάθεια και ένα λυτρωτικό γκολ του Όλμο στο 92′, μετά από λάθος του τερματοφύλακα της Ανόρθωσης Λόρια, έφερε «τούμπα» το ματς (1-2) και πανηγύρισε πολύ μεγάλο «διπλό»!

Μεγάλο, φυσικά, από την άποψη ότι, έτσι όπως κύλησε ο αγώνας, η ομάδα του Λουίς Ενρίκε θα μπορούσε να φύγει από την Τιφλίδα και χωρίς… τίποτα στις αποσκευές της! Οι Γεωργιανοί -και ενόψει της αναμέτρησης της Τετάρτης με την Εθνική Ελλάδας- έδειξαν εξαιρετικά στοιχεία στο παιχνίδι τους και σόκαραν τους Ισπανούς στο 44′, με τον Κβαρατσκέλια να πατάει περιοχή και να πλασάρει τον Ουνάι Σιμόν.

Στο δεύτερο ημίχρονο, ωστόσο, οι Ισπανοί, γνωρίζοντας πως θα μπλέξουν για τα καλά πια, βγήκαν με το μαχαίρι στα δόντια και ισοφάρισαν γρήγορα με τον Φεράν Τόρες (56′). Από εκεί και πέρα το ματς ήταν ένας επιθετικός μονόλογος για τους Ίβηρες, αλλά το γκολ της νίκης δεν ερχόταν. Μέχρι το 92′. Τότε ο Ντάνι Όλμο εξαπέλυσε έναν «κεραυνό», η αντίδραση του γκολκίπερ δεν ήταν καλή και η Ισπανία πήρε το «τρίποντο», κερδίζοντας και κάμποση ηρεμία.

Αξίζει να σημειωθεί πως στο 94′ αποβλήθηκε ο Σενγκέλια και δεν θα παίξει στην Τούμπα την Τετάρτη με την Ελλάδα!

Δείτε στο 6:50 το γκολ:


 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ