aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΗ απάντηση του ενοχλημένου Μπίσκαν στον Σίλντενφελντ

Η απάντηση του ενοχλημένου Μπίσκαν στον Σίλντενφελντ

Απασχόλησε πολύ την περασμένη εβδομάδα η απόφαση του Ιγκόρ Μπίσκαν να… αφήσει στα κρύα του λουτρού την Ανόρθωση την τελευταία στιγμή, σε σημείο μάλιστα που και ο Γκόρντον Σίλντενφελντ βγήκε και μίλησε για τον συμπατριώτη του προπονητή όχι και με τα καλύτερα λόγια.

Διαβάστε επίσης: Σίφο: «Πήρα μήνυμα από Παντελή: “Έτσι είναι οι κροατικές δουλειές σας;”»

Ο… παραλίγο κόουτς της «Κυρίας» δήλωσε ότι νιώθει άσχημα για όλα όσα συνέβησαν και φαίνεται πως εξακολουθεί να αισθάνεται άβολα. Σε μεγάλη συνέντευξή του στην ιστοσελίδα «sportske.jutarnji.hr» και απάντησε μεταξύ άλλων σε ερώτηση για την απόφασή του να αλλάξει γνώμη και να μην αναλάβει την τεχνική ηγεσία της ομάδας της Αμμοχώστου.

Διαβάστε επίσης: Ανόρθωση: Ο Βίκτορ δεν είναι ο… εαυτός του

«Το εξήγησα ήδη. Ήταν μια κακή ιστορία από την πλευρά μου, και νιώθω άβολα γιατί κρατώ τις αρχές στη ζωή μου. Αλλά σε όλα μέσα στη ζωή μας, έρχονται πράγματα με απροσδόκητους τρόπους. Δεν είμαι περήφανος γι’ αυτό, ζήτησα συγγνώμη και προσπάθησα να εξηγήσω τους αντικειμενικούς λόγους που με οδήγησαν σε μια τέτοια απόφαση», είπε.

Διαβάστε επίσης: Τα «στοιχήματα» του Γιούργκεν Στρέπελ

Ερωτηθείς για τις τοποθετήσεις του Γκόρντον Σίλντενφελντ που είπε ότι στους Κροάτες παίκτες της Ανόρθωσης δεν άρεσε η στάση του Ιγκόρ Μπίσκαν, ο 40χρονος τεχνικός παρουσιάστηκε και από την πλευρά του ενοχλημένος για τις δηλώσεις του «Σίφο»: «Δεν ξέρω τι άλλο να σου πω, εκτός από το ότι μπορούσε να μου μιλήσει ιδιαιτέρως και όχι μέσω των ΜΜΕ. Αλλά δεν θέλω να επιβαρύνω τα πράγματα που δεν μπορώ να αλλάξω ή δεν μπορώ να κάνω κάτι».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ