aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΗ απάντηση Κορέια - Ελουντού για τα περί συμφωνίας με την Ανόρθωση

Η απάντηση Κορέια – Ελουντού για τα περί συμφωνίας με την Ανόρθωση

ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΘΕΟΧΑΡΟΥΣ

Διαβεβαιώσεις πως δεν υφίστανται οι πληροφορίες περί συμφωνίας τους με την Ανόρθωση έδωσαν στη διοίκηση της Νέας Σαλαμίνας οι Άντερσον Κορέια και Τσαρλς Ελουντού.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Goal.com.cy η ηγεσία των ερυθρόλευκων επικοινώνησε τόσο με τους δύο ποδοσφαιριστές, όσο και με τους εκπροσώπους τους για να διαπιστώσουν ευσταθεί το δημοσίευμα για προφορική συμφωνία τους με την «Κυρία» για συνεργασία από το ερχόμενο Καλοκαίρι.

Η απάντηση του Κορέια ήταν πως δεν έχει συμφωνήσει με καμία ομάδα και ούτε προτίθεται να κάνει κάτι τέτοιο αυτή την περίοδο. Το συμβόλαιο του Βραζιλιάνου αριστερού μπακ λήγει στο τέλος της τρέχουσας περιόδου και ο Κορέια διαβεβαίωσε τη διοίκηση της Νέας Σαλαμίνας πως την απόφαση για το που θα συνεχίσει την καριέρα του θα την πάρει με το τέλος της σεζόν.

Διαβάστε επίσης: Ούτε διέψευσε ούτε επιβεβαίωσε για συμφωνία Ανόρθωσης με Ελουντού-Κορέια

Τόσο ο ατζέντης του Κορέια, όσο και του Ελουντού συνεργάζονται αρκετά με τη Νέα Σαλαμίνα και σε επικοινωνία που είχαν με τους διοικούντες των ερυθρόλευκων τους καθησύχασαν ότι δεν υφίσταται καμία συμφωνία με άλλη ομάδα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ