aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΗ απάντηση Κετσπάγια γιατί δεν κράτησε τον Ουζόχο στην Ανόρθωση

Η απάντηση Κετσπάγια γιατί δεν κράτησε τον Ουζόχο στην Ανόρθωση

Την άποψη πως ήταν καλύτερο και για την Ανόρθωση και για τον Φράνσις Ουζόχο να μην συνεχίσουν μαζί, εξέφρασε ο Τιμούρ Κετσπάγια.

Ερωτηθείς στην εκπομπή «Ώρα για μπάλα» στην Cytavision γιατί δεν διατήρησε τον Ουζόχο στο ρόστερ της «Κυρίας» ο Γεωργιανός τεχνικός απάντησε πως μετά τα γεγονότα που προηγήθηκαν με την πολύκροτη υπόθεση του δελτίου υγείας έκρινε ότι θα ήταν καλύτερο και για την Ανόρθωση και για τον Ουζόχο να φύγει από την ομάδα, ενώ παραδέχθηκε πως είχε συμφωνήσει αρκετό καιρό προηγουμένως με τον Λόρια. Ο Κετσπάγια δεν παρέλειψε να ευχηθεί ταχεία ανάρρωση τόσο στον Ουζόχο, όσο και στον Παναγή.

Διαβάστε επίσης: Βέβαιος ο Κετσπάγια για την τελική εξάδα του πρωταθλήματος

«Ήταν τα πράματα όπως έγιναν. Εγώ ήδη συμφώνησα με τον Λόρια, γιατί σας είπα και πριν εμείς είχαμε αρχίσει δουλειά από πολύ προηγουμένως. Κάποια πράγματα που έγιναν ήταν καλό και γι’ αυτόν να φύγει. Όπως φαίνεται όμως και είναι κρίμα δεν ήταν γραφτό για τον ίδιο να παίξει στην Κύπρο. Του εύχομαι να επιστρέψει γρήγορα πίσω όπως και στον Παναγή».

Διαβάστε επίσης: Ατάκα Κετσπάγια: «Αν μου το έλεγε κάποιος θα τον σήκωνα πάνω με τα 2 χέρια»

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ