aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΗ αντιπρόταση ίσως φέρει ανατροπή με τον Λαΐφη 

Η αντιπρόταση ίσως φέρει ανατροπή με τον Λαΐφη 

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

Η προσπάθεια της Αούστρια Βιέννης για απόκτηση του Κωνσταντίνου Λαΐφη δεν φαίνεται ότι θα σταματήσει εύκολα. Οι πληροφορίες μας αναφέρουν ότι η Ανόρθωση έχει προσεγγίσει τους Aυστριακούς κάνοντάς τους αντιπρόταση και αν την αποδεχθούν θα πέσουν οι υπογραφές!

Σύμφωνα, λοιπόν, με τις πληροφορίες μας, η Ανόρθωση αξιώνει περίπου 500.000 ευρώ χωρίς το μπόνους των 100.000 ευρώ σε περίπτωση εισόδου της ομάδας στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ, αλλά και 20% ως ποσοστό μεταπώλησης.

Η πρόταση βρίσκεται ήδη στα χέρια των διοικούντων την Αούστρια Βιέννης, την αξιολογούν και σύντομα θα λάβουν την απόφασή τους. Ο Λαΐφης παραμένει ο νούμερο ένα στόχος για την ομάδα της Βιέννης και γι’ αυτό και δεν δείχνουν διάθεση να εγκαταλείψουν εύκολα την προσπάθειά τους. Εξελίξεις αναμένεται να προκύψουν σύντομα, καθώς πρόθεση της Αούστρια είναι να «κλείσει» το συντομότερο δυνατό και μάλιστα θέλει να έχει αίσιο τέλος.

Αν αποδεχθούν την πρόταση της Ανόρθωσης που στάλθηκε το βράδυ του Σαββάτου, τότε ο διεθνής Κύπριος μεσοαμυντικός θα ετοιμάσει βαλίτσες για να μετακομίσει στην πρωτεύουσα της Αυστρίας.

Απ’ εκεί και πέρα, δεν προκύπτει οποιαδήποτε άλλη σημαντική εξέλιξη στα μετεγγραφικά της Ανόρθωσης. Ο Αλμπέρτο Μπενίτο βρίσκεται στην αναζήτηση ποδοσφαιριστών, έχει κάνει αρκετές επαφές και είναι κοντά και σε μια-δυο συμφωνίες. Αν θα προκύψει και αποχώρηση του Κωνσταντίνου Λαΐφη, το πλήγμα για την ομάδα της Αμμοχώστου θα είναι τεράστιο, όμως με τα χρήματα που θα βάλει στο ταμείο της θα δοθεί μεγαλύτερη οικονομική άνεση για ποιοτικές προσθήκες.

Ο Μπενίτο θα ανεβάσει ρυθμό το προσεχές διάστημα όσον αφορά στην προσπάθειά του να αποσπάσει την υπογραφή ποδοσφαιριστών. Οι μέρες περνούν και έχουν δημιουργηθεί αρκετά κενά στην ομάδα μετά την αποχώρηση βασικών ποδοσφαιριστών, τα οποία θα πρέπει να καλυφθούν και το ρόστερ να αρχίσει να γεμίζει ενόψει της έναρξης της προετοιμασίας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ