aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΗ αντίδραση και η συμβολή των αποκτημάτων της τελευταίας στιγμής

Η αντίδραση και η συμβολή των αποκτημάτων της τελευταίας στιγμής

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

Τι κι αν βρέθηκε με την πλάτη στον τοίχο από το 5ο κιόλας λεπτό; Τι κι αν φορτώθηκε άγχος, πίεση και βρέθηκε κοντά στο να μείνει χωρίς τρίποντο για δεύτερη σερί αγωνιστική;

Η Ανόρθωση ξύπνησε στο δεύτερο 45λεπτο του αγώνα με τον Άρη και έφερε τα κάτω-πάνω. Μέσα σε ένα δίλεπτο (71’-72’), τα γκολ των Κολούνγκα και Καμπρέρα σκόρπισαν τεράστια χαρά στον κόσμο και γενικότερα στις τάξεις της ομάδας.

Μια νίκη με ανατροπή και μάλιστα μέσα στη Λεμεσό, με τον τρόπο που ήρθε, λέει πολλά. Ο Καρλίτος ήταν ο κορυφαίος της αναμέτρησης. Κέρδισε το πέναλτι με το οποίο η «Κυρία» έφερε το ματς στα ίσα, ενώ έδωσε και την ασίστ στον Καμπρέρα στο γκολ που έφερε την ανατροπή.

Αυτό που κρατούν όλοι στην ομάδα της Αμμοχώστου είναι η αντίδραση στο δεύτερο ημίχρονο. Η Ανόρθωση μπήκε με τσαμπουκά, διάθεση και μπόλικη όρεξη αφού όταν είδε ότι τα πράγματα δυσκολεύουν άρχισε να το πιστεύει όλο και περισσότερο και να δείχνει αντίδραση μεγάλης ομάδας. Στο δεύτερο μισό του αγώνα ουσιαστικά ήταν Ανόρθωση. Μια ομάδα που ήξερε τι ήθελε μέσα στον αγωνιστικό χώρο, είχε τρεξίματα, έφτιαξε φάσεις και στο τέλος δικαιώθηκε με το πρώτο της φετινό τρίποντο.

Μεγάλη συμβολή στην ανατροπή και στην πρώτη επιτυχία της Ανόρθωσης στο πρωτάθλημα είχε ο κόσμος της ομάδας. Με την συνεχόμενη στήριξη του στο δεύτερο ημίχρονο έδωσε μεγάλη ώθηση στους ποδοσφαιριστές, οι οποίοι ένιωσαν τον κόσμο να είναι εκεί και να πιστεύει στο τρίποντο.

Εξαιρετικά σημαντικό είναι το γεγονός ότι οι νέοι παίκτες έχουν καταφέρει να κάνουν τη διαφορά και να δώσουν το κάτι παραπάνω. Οι μετεγγραφές της τελευταίας στιγμής έχουν αρχίσει να βοηθούν σημαντικά την ομάδα και μόλις είναι σε θέση να προφέρουν όλοι το 100% θεωρείται δεδομένο ότι η Ανόρθωση θα γίνει ακόμη καλύτερη.

Από εκεί και πέρα, ρεπό είχαν χθες οι ποδοσφαιριστές της Ανόρθωσης. Η τεχνική ηγεσία αποφάσισε να δώσει χρόνο ξεκούρασης στους παίκτες και σήμερα επανάρχισαν οι προπονήσεις και οι κυανόλευκοι άρχισαν την προετοιμασία τους ενόψει του αγώνα με την ΑΕΖ. Η αναμέτρηση θα γίνει στο «Αντώνης Παπαδόπουλος», όμως οι κυανόλευκοι ξέρουν ότι χρειάζεται προσοχή και σοβαρότητα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ