Βαριά άρρωστη η Ανόρθωση, υποφέρει, νοσεί, κάντε κάτι…

Ο αγαπημένος σύλλογος μίας τεράστιας μάζας Αμμοχωστιανών, η έμπνευσή τους, η περηφάνια τους, η ελπίδα τους, είναι άρρωστη βαριά! Και θα υποφέρει αν δεν αλλάξουν μυαλά κάποιοι.

TOY XΡΙΣΤΟΥ ΘΕΟΧΑΡΟΥΣ

Έχουμε και λέμε: H πρόσφατη έκτακτη γενική συνέλευση της Ανόρθωσης, όπως έγινε γνωστό δεν πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο του καλύτερου κλίματος. Όλα αυτά τα οποία διάβασε στην ομιλία του ο τέως πλέον πρόεδρος του σωματείου Λούης Λοΐζου (υπέβαλε την παραίτησή του), μόνο προβληματισμό και στεναχώρια προκαλούν, για την κατάσταση στην οποία περιήλθε η «Κυρία» ένα ιστορικό σωματείο (διαβάστε εδώ για όλες τις εξελίξεις και τα αποκαλυπτικά ρεπορτάζ της ιστοσελίδας μας).

Σαν να μην έφταναν οι αλήθειες που εκστόμισε σε αρκετά σημεία της ομιλίας του ο Λοΐζου, προέκυψαν και εντάσεις, βρισιές και παραλίγο να ξεφύγει η κατάσταση. Το μόνο θετικό είναι ότι αποφασίστηκε η δημιουργία τριμελούς επιτροπής η οποία θα διαπραγματευτεί με την πλευρά του Χρίστου Πουλλαΐδη, ο οποίος παρουσιάστηκε χθες προβληματισμένος μετά από τις ανακοινώσεις των οργανωμένων οπαδών και κάνει δεύτερες σκέψεις για το αν θα κουμαντάρει το… τσακισμένο καράβι της Ανόρθωσης, οδηγώντας το σε γαληνεμένα νερά.

Διαβάστε επίσης: Δεν είναι τσιφλίκι κανενός η Ανόρθωση

Χώρια η αντιπαράθεση μεταξύ οργανωμένων και επίσημης Ανόρθωσης η οποία σε ανακοίνωσή της τονίζει με δυναμικό τρόπο ότι υποδείξεις από τρίτους δεν θα γίνουν ανεχτές. Σαν «γαρνιτούρα» στην μπαγιάτικη ανορθωσιάτικη τούρτα, μπορεί να θεωρηθεί η λασπολογία ενάντια σε ανθρώπους που δεν φταίνε σε τίποτα.

Αν διαβάσει κανείς την πρόσφατη γραπτή δήλωση του Μιχάλη Χατζηπαντέλα, σε αυτήν μόνο αλήθειες που προκαλούν θλίψη θα συναντήσει. Στο πλαίσιο της λασπολογίας, ξαφνικά άρχισαν κάποιοι να κατηγορούν ότι «γλυκαθήκαν από την καρέκλα» ή «γαντζωθήκαν» σ’ αυτήν κάποιοι παράγοντες όπως ο Χατζηπαντέλας, ο Μοντάνιος, ο Γιωρκάτζιης κ.ά. Αν είναι δυνατόν…

Διαβάστε επίσης: H Mεγάλη Τρίτη της Ανόρθωσης

«Έχουν και οι βλακείες και οι σαχλαμάρες τα όριά τους», είπε ο Χατζηπαντέλας κι έχει μεγάλο δίκαιο. Πολύ μεγάλο… Και τα παρακάτω, πλησιάζουν πολλά από τα οποία ανέφερε ο ίδιος. Όσο κι αν ντρέπεται κανείς να το πει, όσο κι αν δεν θέλει να το πιστέψει, αυτό το οικοδόμημα που ονομάζεται Ανόρθωση Αμμοχώστου, υποφέρει, νοσεί. Πληγώνει η αλήθεια, αλλά δεν παύει να είναι… η ΑΛΗΘΕΙΑ. Ο αγαπημένος σύλλογος μίας τεράστιας μάζας Αμμοχωστιανών, η έμπνευσή τους, η περηφάνια τους, η ελπίδα τους, είναι άρρωστη βαριά! Και θα υποφέρει αν δεν αλλάξουν μυαλά κάποιοι.