Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΗ Ανόρθωση τιμά τον Σωτήρη Μιχαήλ και μετονομάζει το γήπεδό της σε «Σωτήρειο»

Η Ανόρθωση τιμά τον Σωτήρη Μιχαήλ και μετονομάζει το γήπεδό της σε «Σωτήρειο»

Η Ανόρθωση τιμά σήμερα ένα αφανή και ανιδιοτελή εργάτη της. Εις μνήμη του Σωτήρη Μιχαήλ θα πραγματοποιηθεί σήμερα στις 18:30 η επίσημη μετονομασία του Αθλητικού Κέντρου της στη Λευκωσία σε «Σωτήρειο Αθλητικό Κέντρο».

Ο αξεπέραστος σε προσφορά και αφοσίωση στο σύλλογο της Αμμοχώστου, Σωτήρης Μιχαήλ απεβίωσε στις 12 Απριλίου βυθίζοντας στο πένθος το κυπριακό βόλεϊ. Ο αείμνηστος Σωτήρης Μιχαήλ Χατζηκωνσταντής για 34 χρόνια, από το 1987 όταν επαναδραστηριοποιήθηκε στην προσφυγιά το γυναικείο τμήμα βόλεϊ της Ανόρθωσης, πρόσφερε καθημερινά και ανιδιοτελώς στην γυναικεία ομάδα.

Η εκδήλωση τελεί υπό την αιγίδα του έντιμου Υπουργού Υγείας πρώην προέδρου της Ανόρθωσης Μιχάλη Χατζηπαντέλα. Επιμνημόσυνη δέηση θα αναπέμψει ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Κωνσταντίας Βασίλειος. Προηγουμένως, o Δήμος Αγλαντζιάς θα μετονομάσει την οδό μπροστά από το Αθλητικό Κέντρο σε οδό Βαρωσίων.

Μείνετε ενημερωμένοι με όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο, μέσα από το Philenews.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ