aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΗ Ανόρθωση τιμά τον Σωτήρη Μιχαήλ και μετονομάζει το γήπεδό της σε «Σωτήρειο»

Η Ανόρθωση τιμά τον Σωτήρη Μιχαήλ και μετονομάζει το γήπεδό της σε «Σωτήρειο»

Η Ανόρθωση τιμά σήμερα ένα αφανή και ανιδιοτελή εργάτη της. Εις μνήμη του Σωτήρη Μιχαήλ θα πραγματοποιηθεί σήμερα στις 18:30 η επίσημη μετονομασία του Αθλητικού Κέντρου της στη Λευκωσία σε «Σωτήρειο Αθλητικό Κέντρο».

Ο αξεπέραστος σε προσφορά και αφοσίωση στο σύλλογο της Αμμοχώστου, Σωτήρης Μιχαήλ απεβίωσε στις 12 Απριλίου βυθίζοντας στο πένθος το κυπριακό βόλεϊ. Ο αείμνηστος Σωτήρης Μιχαήλ Χατζηκωνσταντής για 34 χρόνια, από το 1987 όταν επαναδραστηριοποιήθηκε στην προσφυγιά το γυναικείο τμήμα βόλεϊ της Ανόρθωσης, πρόσφερε καθημερινά και ανιδιοτελώς στην γυναικεία ομάδα.

Η εκδήλωση τελεί υπό την αιγίδα του έντιμου Υπουργού Υγείας πρώην προέδρου της Ανόρθωσης Μιχάλη Χατζηπαντέλα. Επιμνημόσυνη δέηση θα αναπέμψει ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Κωνσταντίας Βασίλειος. Προηγουμένως, o Δήμος Αγλαντζιάς θα μετονομάσει την οδό μπροστά από το Αθλητικό Κέντρο σε οδό Βαρωσίων.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ