aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΗ Ανόρθωση «θύμα» παρενόχλησης

Η Ανόρθωση «θύμα» παρενόχλησης

Η Ανόρθωση ενδιαφέρθηκε για κάποιους (Κύπριους) ποδοσφαιριστές, αλλά συνάντησε εμπόδια παρεμβάσεων τρίτων! Το αποκάλυψε χθες μιλώντας στον Active 107.4 &102.5 ο αντιπρόεδρος της «Κυρίας», Κυριάκος Γιάγκου.

Ο γιατρός ρωτήθηκε για το ενδιαφέρον της Ανόρθωσης για τον Κολοκούδια και άρπαξε την ευκαιρία από τα μαλλιά: «Θα ήταν περίεργο να μην προτάθηκαν Κύπριοι και ελεύθεροι παίχτες. Ωστόσο, είμαστε “θύματα” από τρίτους που παρενόχλησαν σχεδόν κλειστές υποθέσεις, οι οποίοι δεν είχαν ούτως ή άλλως ενδιαφέρον να παρέμβουν. Γι’ αυτό να μην μιλάμε για παίχτες ξεχωριστά, δεν έχει νόημα. Τους πλησίασαν χωρίς να έχουν κανέναν όφελος για να τους αποτρέψουν να έρθουν στην Ανόρθωση».

Κύριε ελέησον… Τι είδους παρενοχλήσεις είναι αυτές; Και χωρίς κανένα όφελος; Δεν έχουμε λόγο να μην πιστέψουμε τον Κυριάκο Γιάγκου, αλλά θα είχε ενδιαφέρον να ακούσουμε τι έχουν στο μυαλό τους και οι… παρενοχλούντες.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ