Η Ανόρθωση μπαίνει σε μακροχρόνιο «σενάριο»

ΤΟΥ ΙΑΚΩΒΟΥ ΚΑΚΟΥΡΗ

Η ανθρωπότητα παρακολουθεί με κομμένη την ανάσα τις εξελίξεις για τον κορωνοϊό και αρχίζουν σιγά – σιγά να μπαίνουν στο περιθώριο, οι όποιες σκέψεις για την επανέναρξη της αθλητικής δραστηριότητας. Στην Ανόρθωση έχουν συνειδητοποιήσει ότι η δράση στους αθλητικούς χώρους μπαίνει σε… τρίτη μοίρα κι επικεντρώνουν αλλού την προσοχή τους.

Το είπε άλλωστε, ο Ευγένιος Χαμπουλλάς από τις πρώτες ημέρες του «πολέμου» με την πανδημία που σαρώνει όλη την υφήλιο: «Οι πρώτοι που αγωνιούμε για την υγεία των αθλητών είμαστε εμείς και μετά οι υπόλοιποι. Εκεί στοχεύουμε. Θέλουμε να είμαστε σίγουροι ότι οι παίκτες μας και οι προπονητές μας είναι στα σπίτια τους, ασφαλείς, ακολουθώντας πιστά τις οδηγίες».

Διαβάστε επίσης: Παναγιώτου σε Τσολάκη: «Ήσουν ο τατάς μου παιχταρά μου…»

Ο πρόεδρος της εταιρείας της «Κυρίας» δεν δίστασε να τοποθετηθεί δημόσια τονίζοντας ότι πρώτιστος στόχος όλων μας θα έπρεπε να είναι η προσπάθεια να ξεπεραστεί το πρόβλημα και να βοηθηθούν όλα τα μέλη της κοινωνίας μας να αποφύγουν τον κίνδυνο. Κι όταν με το καλό επιστρέψουμε στην ομαλότητα «θα βρούμε τρόπο πως θα ολοκληρωθεί κανονικά το πρωτάθλημά μας», όπως ανέφερε χαρακτηριστικά.

Διαβάστε επίσης: Ανόρθωση: Η… συνέχεια του πρωταθλήματος και η αγωνία για το οικονομικό

Προκύπτουν, βέβαια, κάποια νέα δεδομένα, αφού η κατάσταση χειροτερεύει και στην Ανόρθωση άρχισαν να επεξεργάζονται και το σενάριο στο οποίο η απαγόρευση αθλητικής δραστηριότητας θα κρατήσει για μήνες ολόκληρους. Όταν η UEFA μελετά σενάρια -αισιόδοξα- ότι θα πρέπει να πάμε μέχρι τα τέλη Ιουλίου ή μέχρι το τέλος Αυγούστου για να τελειώσει η αγωνιστική σεζόν, είναι εκτός πραγματικότητας να πιστεύουν κάποιοι ότι θα επιστρέψουν σύντομα στις προπονήσεις.

ΜΕΣΩGoal.com.cy
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ