aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΗ Ανόρθωση κτύπησε την πόρτα του Εθνικού για τον Μάριο Ηλία  

Η Ανόρθωση κτύπησε την πόρτα του Εθνικού για τον Μάριο Ηλία  

Κίνηση απόκτησης του Μάριου Ηλία από τον Εθνικό Άχνας έκανε η Ανόρθωση. Ο Τιμούρ Κετσπάγια επιθυμεί την προσθήκη ενός ακόμη φορ, ο οποίος θα πλαισιώσει τους Κατσαράβα και Μανιά στην γραμμή κρούσης της «Κυρίας» και άναψε το πράσινο φως για τον 24χρονο ποδοσφαιριστή που αγωνίστηκε βασικός στον αγώνα της Εθνικής Κύπρου με το Μαυροβούνιο για την πρεμιέρα του Πρωταθλήματος Εθνών.

Από την στιγμή που η φημολογούμενη πρόταση για παραχώρηση του Νίκα Κατσαράβα δεν έφτασε ποτέ στα γραφεία της Ανόρθωσης ο Γεωργιανός τεχνικός είναι αναγκασμένος να κοιτάξει για ενίσχυση με Κύπριο ποδοσφαιριστή ή ξένο για τον Κατάλογο Β’.

Η περίπτωση του Μάριου Ηλία κέντρισε το ενδιαφέρον του Κετσπάγια και η Ανόρθωση κτύπησε την πόρτα του Εθνικού για να βολοδοσκοπήσει τις προθέσεις του. Αν και αρχικά η ομάδα της Άχνας δεν συναινεί για την παραχώρηση του Κύπριου διεθνούς επιθετικού, δεν αποκλείεται οι δύο πλευρές να βάλουν νερό στο κρασί τους, δηλαδή να αυξήσει την προσφορά της η Ανόρθωση και να ρίξει τις απαιτήσεις του ο Εθνικός, και ο ποδοσφαιριστής να ντυθεί στα κυανόλευκα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ