aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΗ Ανόρθωση για το ντέρμπι με τον ΑΠΟΕΛ

Η Ανόρθωση για το ντέρμπι με τον ΑΠΟΕΛ

Στο αποψινό ντέρμπι με τον ΑΠΟΕΛ αναφέρεται η διοίκηση της φουτσαλικής Ανόρθωσης με ανάρτησή της στην επίσημή της σελίδα στο Facebook.

Aναλυτικά:

“Πρώτο παιχνίδι για την ημιτελική φάση του πρωταθλήματος, με την ομάδα μας να φιλοξενεί απόψε στις 20:00 στο Κίτιον, την ομάδα του ΑΠΟΕΛ.

Το παιχνίδι είναι ένα από τα παραδοσιακά ντέρμπι στο χώρο του φούτσαλ, με την ομάδα μας να μην έχει άλλο αποτέλεσμα στο στόχαστρο της, εκτός από τη νίκη. Νίκη που αφενός θα διατηρήσει το πλεονέκτημα έδρας που έχουμε και αφετέρου θα μας φέρει σε θέση οδηγού στη σειρά απέναντι στον ΑΠΟΕΛ.

Ο Γιώργος Κυριάκου μπορεί να υπολογίζει σε όλους τους φουτσαλιστές και θα καταστρώσει τα πλάνα του, με όλα τα βέλη στη φαρέτρα.

Στα παιχνίδια της κανονικής περιόδου, η ομάδα μας κέρδισε εντός έδρας με 3-2 ενώ έχασε εκτός με 9-3. Με τον ΑΠΟΕΛ βρεθήκαμε αντιμέτωποι στο κύπελλο, εκεί όπου η ομάδα μας σε μονό εκτός έδρας παιχνίδι, πήρε την πρόκριση στη διαδικασία των πέναλτι.

Θα χαρούμε να δούμε στο γήπεδο μαζικό τον κόσμο της Ανόρθωσης, μαζί με οικογένειες και παιδιά, για να μετατρέψουν το παιχνίδι σε μία γιορτή του αθλήματος. Η τιμή του εισιτηρίου ορίστηκε στα πέντε ευρώ”.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ