aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΗ Ανόρθωση... άφησε τον Λαβόρδε λόγω «εξωφρενικού» ποσού

Η Ανόρθωση… άφησε τον Λαβόρδε λόγω «εξωφρενικού» ποσού

Λίγο μετά το δημοσίευμα-φωτιά του Ρικάρντο Λαβόρδε (πατήστε εδώ για περισσότερα), η οπαδική ιστοσελίδα «Anorthosis24.net» μέσω του πιο κάτω ρεπορτάζ αναφέρει το ποσό που ζήτησε ο Κολομβιανός πρώην ποδοσφαιριστής της «Κυρίας».

Αναλυτικά: «Ο Λαβόρδε στην Κρασνοντάρ έχει ένα πλουσιοπάροχο συμβόλαιο, κάτι που του αποφέρει γύρω στις 800 χιλιάδες το χρόνο. Ο Κολομβιανός θεώρησε πως η αγάπη που τρέφει ο κόσμος προς το πρόσωπό του, ήταν ικανή για να ικανοποιήσει τις παράλογες για τα κυπριακά δεδομένα απαιτήσεις του.

Στην προκαταρκτική επαφή που έγινε προ εβδομάδων, ο Ρίκκι ζήτησε ένα συμβόλαιο της τάξης των 500 χιλιάδων για έξι μήνες και εάν θα παράμενε ζήτησε ένα ποσό της τάξης των 750 χιλιάδων. Ως εκ τούτου, η διοίκηση της ομάδας μας, έκρινε πως δεν είχε νόημα να μπει σε διαπραγματεύσεις και παζαρέματα μαζί του, μιας και τα ποσά που μπορούσαμε στο μέγιστο να δώσουμε, απείχαν πάρα πολύ από τις απαιτήσεις του Κολομβιανού.

Μπορεί ο κόσμος να λατρεύει τον Λαβόρδε, ως ένα ποδοσφαιριστή που χάρισε στιγμές ποδοσφαιρικής μαγείας αλλά όχι δόξας, ωστόσο για κανένα ποδοσφαιριστή όσο αγαπητός και αν είναι, η ομάδα μας δεν μπορεί να προσφέρει τα ποσά που ζήτησε ο Λαβόρδε. Αφενός γιατί οικονομικά δεν βγαίνουμε και αφετέρου είναι θέμα ισορροπιών στα αποδυτήρια. Όταν τα πλείστα ψηλά συμβόλαια κυμαίνονται στις 200.000 χιλιάδες το χρόνο, τότε δεν μπορείς να βάλεις στα αποδυτήρια σου ένα ποδοσφαιριστή που απλά έπαιξε στο παρελθόν και να τον χρίσεις ως τον πιο ακριβοπληρωμένο, με τεράστια διαφορά από τους άλλους».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τα… ρίχνει στην διοίκηση της Ανόρθωσης ο Λαβόρδε

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ