aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΗ αναμενόμενη εξέλιξη, τα «αγκάθια» και η αναμονή

Η αναμενόμενη εξέλιξη, τα «αγκάθια» και η αναμονή

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

Λίγο-πολύ ήταν αναμενόμενο ότι ο Αλμπέρτο Μπενίτο θα προχωρούσε σε πολλές αλλαγές στην Ανόρθωση. Τόσο για τους παίκτες που θα έρθουν, όσο και για τους παίκτες που θα φύγουν, παρότι δεσμεύονται με συμβόλαιο.

Όπως έγινε γνωστό χθες, η Ανόρθωση έχει ενημερώσει συνολικά επτά ποδοσφαιριστές ότι βρίσκονται εκτός πλάνων ενόψει της νέας σεζόν και είναι ελεύθεροι να ψάξουν την επόμενη ποδοσφαιρική τους στέγη. Πρόκειται για τους Αβραάμ, Λοϊζίδη, Οικονόμου, Κάλβο, Κίττο, Πελέ και Νούχου.

Όλοι τους δεσμεύονται με ένα ή δύο χρόνια συμβόλαιο κι αυτό είναι σίγουρα ένα «αγκάθι» για τον σύλλογο της Αμμοχώστου. Ειδικά από τη στιγμή που δεν υπάρχει καμία πρόθεση από τη διοίκηση να καταβάλει αποζημιώσεις στους ποδοσφαιριστές για να απαλλαχθεί από το συμβόλαιό τους. Αν κάποιοι δεν βρουν ομάδα, τότε όλα τα σενάρια είναι ανοικτά.

Ο τεχνικός διευθυντής, Αλμπέρτο Μπενίτο, έχει πάρει τις αποφάσεις του εδώ και μέρες για τους παίκτες που δεν θέλει να παραμείνουν στο ρόστερ. Είναι φανερό ότι θα γίνουν πολλές αλλαγές σε όλες τις γραμμές της ενδεκάδας. Η «Κυρία» είναι στο ψάξιμο για τερματοφύλακα, στόπερ, δεξιό μπακ, αριστερό μπακ, αμυντικούς μέσους, ακραίους φορ και επιθετικό.

Ο Μπενίτο ρίχνει την προσοχή του περισσότερο στα γήπεδα της Ισπανίας, όμως δεν πρέπει να ξεχνάμε και τη δήλωσή του ότι θέλει να αποκτήσει έντονο κυπριακό στοιχείο η ομάδα του. Αν θα το κάνει πράξη, θα το δείξει ο χρόνος και οι κινήσεις του.

Για τους Ορλάντι και Σβεχλέν, έχει ξεκαθαρίσει το μέλλον τους. Ο Ορλάντι δεν θα συνεχίσει στην ομάδα της Αμμοχώστου, ενώ ο Σβεχλέν παρουσιάστηκε αρνητικός στην πρόταση που του έγινε για ανανέωση αλλά με μειωμένες απολαβές.

Με άλλα λόγια, εκτός απροόπτου φεύγουν και οι δύο από την Ανόρθωση, η οποία δεν αναμένεται να ασκήσει το δικαίωμα ανανέωσης του συμβολαίου τους. Ο Ορλάντι λέγεται ότι εδώ και πολλές μέρες έχει συμφωνήσει για να συνεχίσει την καριέρα του στον ΑΠΟΕΛ.

Πιθανό να υπάρξει εξέλιξη σήμερα

Δεν αποκλείεται σήμερα να έχουμε κάποια ανακοίνωση από πλευράς Ανόρθωσης για το θέμα του Ντίνο Ντλόβου. Αναμένονται ανακοινώσεις μέσα στις επόμενες μέρες για τις πρώτες κινήσεις ενίσχυσης της ομάδας. Ο Μπενίτο έχει ξεχωρίσει τους μετεγγραφικούς στόχους, έχει μιλήσει μαζί τους και δεν θα αργήσει και το πρώτο «φιρμάνι».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ