aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΗ αισιοδοξία και τα 80 συν 15 χιλιάρικα

Η αισιοδοξία και τα 80 συν 15 χιλιάρικα

ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΒΑΛΑΝΙΔΗ

Αναβλήθηκε το ραντεβού ανάμεσα σε Ανόρθωση και Νέα Σαλαμίνα για το ενδεχόμενο μετεγγραφής του Νεόφυτου Μιχαήλ από τη δεύτερη στην πρώτη. Παράγοντες των δύο συλλόγων είχαν προγραμματισμένη συνάντηση στις 18:00, κάτι που δεν έγινε εφικτό και τα νεότερα πήραν παράταση.

Σύμφωνα με τα δεδομένα που επικρατούσαν μέχρι χθες, ο ταλαντούχος τερματοφύλακας βρίσκεται κοντά στην ένταξή του στους κυανόλευκους. Η ρήτρα στο συμβόλαιό του έχει ύψος €100.000 και η πρόταση της «Μεγάλης Κυρίας» σχεδόν την καλύπτει. Συγκεκριμένα, προσφέρει στη συμπολίτισσά της €80.000 συν €15.000 από τα έσοδα φιλικού που θα διευθετηθεί μεταξύ των δύο ομάδων.

Η διοίκηση της Ανόρθωσης παρουσιάζεται αισιόδοξη ότι, στη συνάντηση που θα πραγματοποιηθεί, θα λάβει θετική απάντηση από την αντίστοιχη της Νέας Σαλαμίνας. Κάτι που, αν ισχύσει, θα κλείσει το κεφάλαιο του δεύτερου τερματοφύλακα με τον καλύτερο τρόπο. Προσθέτοντας τον Μιχαήλ στο έμψυχο δυναμικό της, δημιουργείται αυτομάτως συναγωνισμός για τη θέση του βασικού, καθώς ο Γιαν Κόπριβετς δεν θα αισθάνεται τόσο σίγουρος πια. Ο Κύπριος τερματοφύλακας ήταν ανάμεσα στις αποκαλύψεις του περασμένου πρωταθλήματος, προϊδεάζοντας για ένα λαμπρό μέλλον.

Όπως συνηθίζεται φυσικά σε κάθε περίπτωση μετεγγραφής, μέχρι να μπουν οι υπογραφές κανείς ποδοσφαιριστής δεν θεωρείται κλειστός σε μία ομάδα. Από τον κανόνα δεν θα μπορούσε βεβαίως να ξεφύγει το ενδεχόμενο αλλαγής στέγης του 23χρονου κίπερ από τη Νέα Σαλαμίνα στην Ανόρθωση.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ