aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΗ αύξηση των επιλογών και η μεσαία γραμμή

Η αύξηση των επιλογών και η μεσαία γραμμή

ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΒΑΛΑΝΙΔΗ

Όλα συνηγορούν ότι στο μεθαυριανό ραντεβού θα κλείσει η συμφωνία για τη μετεγγραφή του Νεόφυτου Μιχαήλ από τη Νέα Σαλαμίνα στην Ανόρθωση. Όπως γράψαμε και χθες, οι δύο πλευρές είναι έτοιμες να δώσουν τα χέρια και να μετακομίσει ο Κύπριος κίπερ στο «Αντώνης Παπαδόπουλος».

Οι κυανόλευκοι διατηρούν συγκρατημένη αισιοδοξία μπας και πάει κάτι στραβά την τελευταία στιγμή. Σε αυτό το -απομακρυσμένο- ενδεχόμενο, θα στραφούν σε λύση ξένου τερματοφύλακα κάτω των 21 χρονών.

Από εκεί και πέρα, ο Αλμπέρτο Μπενίτο συνεχίζει την προσπάθεια εντοπισμού ποδοσφαιριστών, οι οποίοι θα δώσουν τη δυνατότητα στον Αντόνιο Πούτσε να αυξήσει τις επιλογές του. Αυτό είναι εφικτό να γίνει μόνο με ποδοσφαιριστές του καταλόγου Β. Ο Ισπανός τεχνικός διευθυντής εξετάζει παίκτες που προτείνονται και αναλόγως, σύντομα θα κατασταλάξει σε αυτούς που θα προσεγγιστούν.

Περισσότερο τον ενδιαφέρει ο εντοπισμός μέσου και μεσοεπιθετικού. Ουσιαστικά ψάχνει για κεντρικό χαφ και από εκεί και πέρα, έναν ποδοσφαιριστή που θα αγωνίζεται είτε ως επιτελικός είτε ως εξτρέμ. Βεβαίως, η άποψη του Ισπανού για τις θέσεις μπορεί να αλλάξει αναλόγως των παικτών που θα προκύψουν από την έρευνά του. Αρκεί βεβαίως να βρει τους κατάλληλους νεαρούς, οι οποίοι θα πείθουν ότι μπορούν να βοηθήσουν και παραλλήλως, δεν θα έχουν απαιτήσεις πέραν της οικονομικής δυνατότητας της Ανόρθωσης.

Όπως μας έχει τονιστεί από τις τάξεις του συλλόγου, αν δεν εντοπιστούν οι ποδοσφαιριστές οι οποίοι θα πληρούν τις προδιαγραφές, δεν συντρέχει λόγος να επιβαρυνθεί το ταμείο του συλλόγου. Κάτι που φαντάζει απολύτως λογικό, καθώς η ομάδα της Αμμοχώστου έχει ανάγκη από παίκτες, οι οποίοι θα είναι ανά πάσα στιγμή έτοιμοι να αναπληρώσουν τυχόν απουσία βασικών παικτών.

Το πρωτάθλημα έχει 36 αγωνιστικές και με τα παιχνίδια του κυπέλλου, όσο περισσότερες αξιόπιστες επιλογές θα υπάρχουν τόσο το καλύτερο για την τεχνική ηγεσία. Προς το παρόν, ο Μπενίτο συνεχίζει τη μελέτη για να πάρει τις καλύτερες δυνατές αποφάσεις.

Οι ελπίδες στραφήκαν στην Ελλάδα

Η Ανόρθωση συνεχίζει την αναζήτηση αντιπάλου για φιλικό εντός της ερχόμενης εβδομάδας, λόγω της αναβολής του ματς της 1ης αγωνιστικής με τον ΑΠΟΕΛ. Οι κύριες ελπίδες για εξεύρεση δυνατού αντιπάλου στράφηκαν στην Ελλάδα. Διαφορετικά, μάλλον ο Αντόνιο Πούτσε θα δει τους ποδοσφαιριστές του απέναντι σε ομάδα της Β’ Κατηγορίας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ