aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗ«H υπόθεση Παντελή προχωρά, λήφθηκαν πολλές καταθέσεις»

«H υπόθεση Παντελή προχωρά, λήφθηκαν πολλές καταθέσεις»

Επί θητείας του πρώην πρόεδρου της Ανόρθωσης, Μιχάλη Χατζηπαντέλα έγινε η καταγγελία στην Αστυνομία για ατασθαλίες της διοίκησης Ανδρέα Παντελή στην ομάδα της Αμμοχώστου.

Η υπόθεση παρέμεινε για αρκετό καιρό στάσιμη με αποτέλεσμα η σημερινή διοίκηση της «Κυρίας» να ζητά διευκρινίσεις από τις Αρχές. Σύμφωνα με τα όσα δήλωσε στον Active (107,4 & 102,5) και την εκπομπή «Βάλε ένα γκολ» ο Μιχάλης Χατζηπαντέλας τον τελευταίο μήνα λήφθηκαν αρκετές καταθέσεις από πολλά άτομα.

Μας είπατε για τους τρεις όρους, αλλά υπήρχε και ένας τέταρτος στην ομιλία σας που αφορούσε στην πλήρη διαφάνεια της εταιρείας. Αλήθεια, τι γίνεται με την περίπτωση του κ. Ανδρέα Παντελή που καταγγέλθηκε; «Ήμουν από τα άτομα που είχαν σχέση με την έρευνα. Η Αστυνομία κάλεσε τον τελευταίο μήνα αρκετά άτομα για καταθέσεις και η υπόθεση προχωρά».

Κληθήκατε και εσείς για κατάθεση; «Ναι, κλήθηκα. Η Αστυνομία αποφασίσει για το ποιοι θα κληθούν. Ότι γνώριζα το έχω αναφέρει στην Αστυνομία για τα προβλήματα που είχαμε στο διάστημα που ήμουνα πρόεδρος της εταιρείας».

Διαβάστε επίσης: Χατζηπαντέλας: «Ο Ράγιος έπρεπε να κάνει κουτρουμπέλες»

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ