aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗH Πάφος σταμάτησε το τρένο της αντεπίθεσης της Ανόρθωσης (pics & vid)

H Πάφος σταμάτησε το τρένο της αντεπίθεσης της Ανόρθωσης (pics & vid)

Σε ένα παιχνίδι με τέσσερα γκολ, δύο αυτογκόλ και ανατροπές Ανόρθωση και Πάφος FC αναδείχθηκαν ισόπαλες 2-2 στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» για την 13η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Σε ένα παιχνίδι με πολλές φάσεις, πάθος και ένταση η Πάφος FC προηγήθηκε στο σκορ με αυτογκόλ του Σίλντενφελντ, η «Κυρία» ανέτρεψε τα εις βάρος της δεδομένα με τέρματα των Κατσαράβα (23’) και αυτογκόλ του Ντόβπνια (51’), όμως η παφιακή ομάδα βρήκε τον τρόπο να ισοφαρίσει σε 2-2 με τον Νέμετς (67’).

Η Ανόρθωση δεν κατάφερε να πετύχει τρίτη συνεχόμενη νίκη και έχασε έδαφος στην προσπάθεια για αντεπίθεση με στόχο το ευρωπαϊκό εισιτήριο, ενώ η Πάφος FC μετά τη νίκη επί της ΑΕΚ κατάφερε να αποκομίσει βαθμολογικό κέρδος στο «Αντώνης Παπαδόπουλος». Στους 20 βαθμούς η Ανόρθωση, ενώ η Πάφος ανέβηκε στους 12.

Δύο γκολ η Ανόρθωση, 1-1 το αποτέλεσμα
Η Ανόρθωση είχε μεν συντριπτικά ποσοστά στην κατοχή της μπάλας 71%-29% στο πρώτο ημίχρονο, όμως ο αγώνας ήταν ισορροπημένος καθώς οι δύο ομάδες έφτιαξαν σχεδόν τις ίδιες ευκαιρίες (πέντε η Ανόρθωση, έναντι τεσσάρων της Πάφου), ενώ πέτυχαν από ένα γκολ.

Στο 13’ ο Σίλντενφελντ έστειλε με κεφαλιά την μπάλα στα δίκτυα της ομάδας του και έβαλε άθελά του σε θέση οδηγού την Πάφος FC. Δέκα λεπτά αργότερα η «Κυρία» ισοφάρισε με τον Νίκα Κατσαράβα, ο οποίος βρήκε δίκτυα για τρίτο συνεχόμενο αγώνα σε όλες τις διοργανώσεις.

Δύο γκολ η… Πάφος και ισοφάριση
Στο 51’ ο Ντόβπνια μιμήθηκε τον Σίλντενφελντ έπειτα από εκτέλεση κόρνερ του Κοφί στην προσπάθεια του να διώξει την μπάλα με κεφαλιά την έστειλε στα δίκτυα της ομάδας του δίνοντας προβάδισμα στην Ανόρθωση.

Η ομάδα της Αμμοχώστου είχε τον έλεγχο, όμως κόντρα στη ροή του αγώνα η Πάφος FC ισοφάρισε με τον Νέμετς στο 67’ να εκμεταλλεύεται την άστοχη έξοδο του Δημητρίου και με κεφαλιά ανάμεσα στους Ντογκλάο και Αρτυματά έστειλε την μπάλα στα δίκτυα.

Απαγορευμένο αριθμό καρτών συμπλήρωσαν οι Ζοάο Βίκτορ και Ράσιτς, οι οποίοι χάνουν τα παιχνίδια της Ανόρθωσης με την ΑΕΛ στο Τσίρειο και της Πάφου με τον Απόλλωνα.

Ανόρθωση (Γιούρχεν Στρέπελ): Δημητρίου, Αρτυματάς, Πράνιτς, Σίλντενφελντ, Ντουγκλάο, Βίκτορ, Ράγιος, Κοφί (90+1 Κάτσαρ), Μπεσάτ (75′ Μικελτάντζε), Ντούρις, Κατσαράβα

Πάφος (Ζέλικο Κόπιτς): Μoλ, Xoλτ, Σιρόκ, Καρώ, Ζάντερ, Κουλς, Ανγούλο (90′ Ντέιμεκ), Φόλπρεχτ (90+4 Λουλίνια), Ντόβπνια, Νέμετς, Ράσιτς (87′ Φιλιώτης)

Σκόρερ: 23′ Κατσαράβα, 51′ αυτογκόλ Ντόβπνια / 13′ αυτογκόλ Σίλντενφελντ, 67′ Νέμετς

Κίτρινες: Ντουγκλάο, Κοφί, Βίκτορ (3η) / Ράσιτς (3η), Μολ, Ζάντερ, Φιλιώτης

Αποβολές:

Διαιτητής:  Ανδρέας Αργυρού Μ.

Α’ Βοηθός:  Χαράλαμπος Γεωργίου

Β’ Βοηθός:  Κυριάκος Κυριάκου

4ος: Γιώργος Νικολάου

Παρατηρητής Διαιτησίας: Χρίστος Νικολαΐδης



 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ