aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαH Mεγάλη Τρίτη της Ανόρθωσης

H Mεγάλη Τρίτη της Ανόρθωσης

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι διεργασίες της τριμελούς επιτροπής που έχει οριστεί από το σωματείο για να έλθει σε επαφή με την πλευρά Πουλλαΐδη, έτσι ώστε να βρεθεί μέση λύση και να αναλάβει την εταιρεία. Χθες έγιναν κάποιες πρώτες επαφές και την Μεγάλη Τρίτη θα γίνει η συνάντηση με την πλευρά του Χρήστου Πουλλαΐδη.

Τα χρονικά περιθώρια στενεύουν μιας και η διορία λήγει Μεγάλη Τρίτη ή το πολύ Μεγάλη Τετάρτη. Μέχρι τότε θα πρέπει να ολοκληρωθούν οι όποιες ενέργειες και επαφές των τριών ατόμων με την πλευρά Πουλλαΐδη και απ’ εκεί και πέρα θα διαπιστωθεί πού βαδίζουν τα πράγματα και αν υπάρχει πιθανότητα ο Χρήστος Πουλλαΐδης να πάρει στα χέρια του την εταιρεία. Αυτή είναι η ξεκάθαρη πρόθεση του σωματείου, όμως αν δεν καταστεί δυνατό κάτι τέτοιο, τότε θα πάει η ομάδα σε νέα Γενική Συνέλευση, η οποία θα αποφασίσει για το μέλλον.

Διαβάστε επίσης: Πουλλαΐδης: «Ντροπή, όχι και να μας παρουσιάζετε ως απατεώνες»

Σε χθεσινή επιστολή του ο μεγαλομέτοχος της εταιρείας τοποθετήθηκε για αρκετά ζητήματα που συζητήθηκαν στην Γενική Συνέλευση και δεν ήταν σύμφωνος με αυτά και καταληκτικά τόνισε ότι θα παραμείνει κοντά στην Ανόρθωση και στο πλευρό του Μιχάλη Χατζηπαντέλα, χωρίς όμως να διευκρινίζει κατά πόσο επιθυμεί ακόμα να επιστρέψει στην ηγεσία της εταιρείας.

Διαβάστε επίσης: Απαντήσεις Πουλλαΐδη για το δάνειο σε Παντελή και τον μισθό €60.000

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ