aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗH εκτίμηση του Νεοφύτου για το ΑΠΟΕΛ – Ανόρθωση, αποκάλυψη για Ομόνοια

H εκτίμηση του Νεοφύτου για το ΑΠΟΕΛ – Ανόρθωση, αποκάλυψη για Ομόνοια

Ο Μάριος Νεοφύτου άφησε το στίγμα του αγωνιζόμενος σε ΑΠΟΕΛ και Ανόρθωση. Ο τελευταίος Κύπριος που αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος, τη σεζόν 2002-03, μίλησε στο ραδιόφωνο του Super Sport FM (104.0) για το εξ αναβολής ντέρμπι της 5ης αγωνιστικής, ενώ αποκάλυψε ότι είχε δεχθεί πρόταση από την Ομόνοια.

Αναλυτικά οι δηλώσεις

«Η Ανόρθωση βγάζει πιο σταθερό πρόσωπο. Δεν παίζει φανταστικό ποδόσφαιρο, όμως είναι σταθερή. Έχει μια πολύ καλή αμυντική λειτουργία, είναι δουλεμένη στις στατικές φάσεις και είναι πιο σταθερή από τον ΑΠΟΕΛ.  Ο ΑΠΟΕΛ λόγω των αλλαγών με τους προπονητές, αλλά και γιατί θα έχει πολλές απουσίες θα έχει δύσκολο έργο. Μόνο στην Κύπρο συμβαίνουν αυτά τα πράγματα. Είναι ανεπίτρεπτο να έχουμε Φεβρουάριο και να παίζεται αγώνας του πρώτου γύρου. Ο ΑΠΟΕΛ έχει απουσίες και δεν έχει τη σταθερότητα της Ανόρθωσης. Δεν πείθει και με την παρουσία του. Στον ΑΠΟΕΛ παίζει ρόλο και η απουσία των οργανωμένων. Ο ΑΠΟΕΛ έχει την εμπειρία, όμως θα είναι πιο δύσκολο σε σχέση με προηγούμενες φορές. Τυχόν απώλεια του ΑΠΟΕΛ, τα πράγματα δυσκολεύουν απίστευτα. Παλαιότερα έχει ανατρέψει διαφορά από μια ομάδα. Τώρα θα είναι τρεις. Η Ανόρθωση ήταν πίσω εδώ και αρκετά χρόνια. Τώρα γίνεται σωστή δουλειά».

Για το τακτικό κομμάτι: «Αυτό που κρατώ είναι το ότι η Ανόρθωση είναι από το καλοκαίρι μαζί με τον ίδιο προπονητή. Ο ΑΠΟΕΛ είχε την αλλαγή προπονητή και δεν είναι εύκολο να βάλει το στίγμα του σε μερικές βδομάδες. Η Ανόρθωση είναι καλύτερη στο τακτικό κομμάτι. Θα παίξει ρόλο και το τι θα κάνουν οι leader των ομάδων».

Αν είχε ποτέ πρόταση από την Ομόνοια: «Ναι, είχα βολιδοσκοπηθεί από την Ομόνοια, όταν έπαιζα στον ΟΦΗ το 2003. Δεν προχώρησε όμως. Το 2007 ήμουν και με τα… δύο πόδια στον Απόλλωνα. Αποχαιρέτησα τους συμποδοσφαιριστές μου στον ΑΠΟΕΛ, όμως το βράδυ μου έκοψαν τη μετεγγραφή. Αν πήγαινα στον Απόλλωνα θα μιλούσαμε για πολύ διαφορετικά πράγματα».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ