aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαCHAMPIONS LEAGUEH ατζέντα της UEFA για Champions League, Europa League και Euro

H ατζέντα της UEFA για Champions League, Europa League και Euro

Η UEFA γνωστοποίησε την πλήρη ατζέντα με τα θέματα που θα συζητηθούν στις κρίσιμες συσκέψεις της 17ης και 18ης Ιουνίου, αναφορικά με τη συνέχιση των Champions League και Europa League αλλά και με τη διεξαγωγή του Euro 2020 το επόμενο καλοκαίρι.

Με τα δημοσιεύματα περί συνέχισης της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης στην Λισαβόνα για όλες τις εναπομείνασες φάσεις του θεσμού, οι αποφάσεις θα παρθούν στην σύσκεψη της 17ης και της 18ης του μηνός, με την επόμενη εβδομάδα ν’ αναμένεται πλέον καθοριστική.

Μέσω ανακοίνωσής της, η UEFA αποκάλυψε την πλήρη ατζέντα με τα θέματα που θα συζητηθούν κι αυτά θα είναι:

  1. Η φάση των 16 και η συνέχεια των διοργανώσεων του Champions League και του Europa League με τους σχετικούς προσδιορισμούς.
  2. Οι προκριματικοί γύροι, τα playoffs και οι φάσεις των ομίλων για το Champions League και το Europa League της σεζόν 2020-21.
  3. Το πως θα συνεχιστεί η τρέχουσα σεζόν του Champions League γυναικών, το καλεντάρι της νέας σεζόν της ίδιας διοργάνωσης και οι εναπομείνασες φάσεις του Champions League των νέων.

Για τις εθνικές ομάδες…

  1. Το πρόγραμμα και οι έδρες του Euro 2020
  2. Τα playoffs του Euro 2020 και η φάση των ομίλων του Nations League.
  3. Το καλεντάρι για το Nations League
  4. Το καλεντάρι και το φορμάτ του European Women’s Under-17 Championship και του European Under-19 Championship

Αργότερα, θα συζητηθεί η κλήρωση για το Μουντιάλ του 2020 και οι κανονισμοί αδειοδότησης και το Financial Fair Play.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ