aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗ«H απόφασή μου ήταν σίγουρη»

«H απόφασή μου ήταν σίγουρη»

Ο Αργεντίνος, Νίκολας Μαρτίνες, παραχωρήθηκε δανεικός από τον Ολυμπιακό στην Western Sydney Wanderers FC ώστε να πάρει παιχνίδια στα πόδια του καθώς δεν θα έβρισκε χρόνο συμμετοχής στη φετινή ομάδα με το πλήρες ρόστερ που υπάρχει και ειδικά στις θέσεις που αγωνίζεται ο ίδιος.

Ο 28χρονος είναι πρώτο θέμα στην ιστοσελίδα της ομάδας από την Αυστραλία και το άρθρο γράφει ότι επέλεξε τη φανέλα με τον αριθμό 10.

Ο μέσος της αυστραλιανής ομάδας, δήλωσε: «Μίλησα με τον προπονητή (σ.σ Τόνι Πόποβιτς) και μετά η απόφασή μου ήταν σίγουρη.

Ξέρω ότι το 2014 κέρδισε το AFC Champions League και την περασμένη σεζόν βρέθηκε μία ανάσα από την πρώτη θέση. Έρχομαι σε μία μεγάλη ομάδα. Ένα από τα καλύτερα κλάμπ στην Αυστραλία.

Είμαι πολύ χαρούμενος. Μετά από μία μεγάλη αναμονή τώρα θα είμαι έτοιμος να δουλέψω με την νέα μου ομάδα. Θέλω να βοηθήσω την ομάδα να πετύχουμε ότι καλύτερο μπορούμε».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ