aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗH Ανόρθωση ανακοίνωσε Κετσπάγια με «όλα καλά»!

H Ανόρθωση ανακοίνωσε Κετσπάγια με «όλα καλά»!

Και επίσημα στο τιμόνι της τεχνικής ηγεσίας της Ανόρθωσης παραμένει ο Τιμούρ Κετσπάγια!

Οι κυανόλευκοι ανακοίνωσαν την επέκταση της συμφωνίας τους με τον Γεωργιανό τεχνικό για την επόμενη διετία με μια φωτογραφία της τριανδρίας Πουλλαΐδη, Χαμπουλλά, Κετσπάγια και το μήνυμα «όλα καλά».

Το Goal.com.cy από τις 16 Μαΐου είχε αποκαλύψει τη συμφωνία Ανόρθωσης – Κετσπάγια για νέο διετές συμβόλαιο, ενώ οι ετήσιες απολαβές του 53χρονου προπονητή θα είναι αυξημένες σε σχέση με το προηγούμενο συμβόλαιο. Όπως αποκάλυψε η ιστοσελίδα μας από τις 19 Μαΐου (δείτε εδώ) ο Κετσπάγια θα βάλει στον τραπεζικό του λογαριασμό 500.000 ευρώ τα επόμενα δύο χρόνια.

Ο Τιμούρ Κετσπάγια οδήγησε την ομάδα της Αμμοχώστου στην κατάκτηση του πρώτου τροπαίου μετά από 13 ολόκληρα χρόνια και στην Ανόρθωση έχουν κάθε λόγο να αισιοδοξούν ότι με αυτόν στον πάγκο θα έρθουν ακόμα περισσότερες επιτυχίες. Η επισημοποίηση της συμφωνίας Ανόρθωσης – Κετσπάγια θα φέρει εξελίξεις και στα θέματα προγραμματισμού ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ