aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΔΕΡΥΝΕΙΑΣΓυναίκες: «Μεγάλη Κυρία» και στη Δερύνεια

Γυναίκες: «Μεγάλη Κυρία» και στη Δερύνεια

Μόνη στη δεύτερη θέση του πρωταθλήματος βόλεϊ γυναικών με 19 βαθμούς βρίσκεται η Ανόρθωση. Με συνοπτικές διαδικασίες η «Μεγάλη Κυρία» κέρδισε στη Δερύνεια την τοπική Αναγέννηση με 0-3 και πέτυχε την έκτη σερί νίκη.

Ο αγώνας ήταν εξ αναβολής στο πλαίσιο της δεύτερης αγωνιστικής. Η ομάδα του Μπόσκοβιτς για άλλο ένα ματς ήταν πολύ σοβαρή, ενώ η Αναγέννηση φάνηκε μόνο στο τρίτο σετ.

Η Ανόρθωση για άλλο ένα αγώνα μπήκε σοβαρά σε αγώνα. Στο πρώτο σετ έδειξε ότι θα ήταν το αφεντικό και κέρδισε άνετα 11-25. Η ομάδα της Δερύνειας όταν έχασε την επαφή της με το σκορ δεν μπόρεσε να απειλήσει την «Μεγάλη Κυρία».

Ο Αλεξάντερ Μπόσκοβιτς δεν αφήνει τις παίκτριές του να χαλαρώσουν. Αυτό φάνηκε στο δεύτερο σετ όπου η Ανόρθωση παίζοντας εξαιρετικά δεν άφησε περιθώρια στην Αναγέννηση. Οι κυανόλευκες κέρδισαν το σετ με 16 πόντους διαφορά 09-25 και διαμόρφωσαν άνετα το 0-2. Οι πράσινες έκαναν λάθη, είχαν προβλήματα στην υποδοχή και έχασαν τις μάχες του φιλέ.

Στο τρίτο σετ η Αναγέννηση πάλεψε τον αγώνα. Οι Δερυνειώτισσες μη έχοντας τίποτα να χάσουν ανέβασαν την απόδοσή τους και εκμεταλλεύτηκαν κάπως τις αλλαγές που έγιναν από τον κ. Μπόσκοβιτς.  Ο αγώνας πρόσφερε ωραίες φάσεις με την Ανόρθωση καλύτερη να κερδίζει με 17-25 και να φεύγει με την έκτη συνεχή νίκη στο πρωτάθλημα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ