aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΓράφουν για πρόταση Ανόρθωσης και Απόλλωνα

Γράφουν για πρόταση Ανόρθωσης και Απόλλωνα

Σενάριο πρότασης από Ανόρθωση και Απόλλωνα στον Ελλαδίτη αμυντικό, Θεόδωρο Τριποτσέρη «πλάθουν» στην Ελλάδα. Δημοσίευμα της ιστοσελίδας sdna.gr αναφέρει ότι οι δύο κυπριακές ομάδες κτύπησαν την πόρτα του 32χρονου ποδοσφαιριστή, ο οποίος αγωνίστηκε τη διετία 2006-08 στην Ανόρθωση.

Από το 2015 μέχρι φέτος ο Τριποτσέρης ήταν στον Λεβαδειακό. Δεν είναι η πρώτη φορά που τ’ όνομά του γράφεται ως υποψήφιο για κυπριακές ομάδες, εντούτοις τις περισσότερες, αν όχι όλες, φορές κάτι τέτοιο δεν ισχύει.

Tο δημοσίευμα του sdna.gr

«Τον επόμενο ποδοσφαιρικό τους σταθμό αναζητούν οι Θεόδωρος Τριποτσέρης και Γιάννης Ζαραδούκας, οι οποίοι θα αποτελέσουν παρελθόν από τις τάξεις του Λεβαδειακού.

Σε αναζήτηση ομάδας προκειμένου να συνεχίσουν την καριέρα τους βρίσκονται οι Θεόδωρος Τριποτσέρης και Γιάννης Ζαραδούκας.

Το συμβόλαιο του έμπειρου κεντρικού αμυντικού με τους Βοιωτούς λήγει και ο ίδιος αναζητά το επόμενο ποδοσφαιρικό του σταθμό, ο οποίος δεν αποκλείεται να είναι η Κύπρος καθώς τόσο η Ανόρθωση, όσο και ο Απόλλωνας Λεμεσού έχουν χτυπήσει την πόρτα του».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ