aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΛΚΗ«Γνωρίζουμε τι έγινε, ο Ουζόχο προκάλεσε τρεις φορές»

«Γνωρίζουμε τι έγινε, ο Ουζόχο προκάλεσε τρεις φορές»

Στον Αθλητική Δικαστή έχει παραπεμφθεί η Αλκή λόγω ρατσιστικής συμπεριφοράς των οπαδών της στον αγώνα με την Ανόρθωση. Υπενθυμίζουμε πως ο κίπερ της «Κυρίας» αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη κάρτα καθώς «απάντησε» στους οπαδούς της «Αθάνατης» με άσεμνη χειρονομία. Ο εκπρόσωπος Τύπου της Αλκής, Χρήστος Τζιάμπος, αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στο εν λόγω ζήτημα σε ραδιοφωνικές του δηλώσει στον Super Sport FM 104.0.

Αναλυτικά το σχετικό απόσπασμα: «Τη θεωρώ άδικη την κλήση στη δικαστική. Κατ’ αρχάς ο ποδοσφαιριστής προκάλεσε τρεις φορές τους οπαδούς μας. Γνωρίζω τι έγινε. Απορώ πως ο παρατηρητής του αγώνα άκουσε αυτά που άκουσε. Κάναμε έρευνα ως Αλκή και όλοι ξέρουν ότι είμαστε εναντίον του ρατσισμού. Είμαστε από τις ομάδες που προσφέρουν στο πολιτισμό. Τρεις φορές προκλήθηκαν οι οπαδοί, αφού ο Ουζόχο έκανε χειρονομία. Ξέρουμε τι είπαν στον ποδοσφαιριστή και ξαναλέω ότι είναι άδικο. Έχουν γίνει πιο σοβαρά πράγματα στο ποδόσφαιρο μας που δεν έχουν καταδικασθεί. Πάλι θα βρεθούμε εκεί για να πληρώσουμε για τους άλλους. Υπάρχουν επιλεκτικές ευαισθησίες».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ