aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΓκριγκαλάβα: «Τηλεφώνησα στον Κετσπάγια και με βοήθησε»

Γκριγκαλάβα: «Τηλεφώνησα στον Κετσπάγια και με βοήθησε»

Μεγάλη συνέντευξη στη ρώσικη ιστοσελίδα «news.rambler.ru» παραχώρησε ο αμυντικός της Άρσεναλ Τούλα, Γκία Γκριγκαλάβα, ο οποίος στο παρελθόν αγωνίστηκε στην Κύπρο με μεγάλη επιτυχία, αρχικά στην Πάφος FC και ακολούθως στον Εθνικό Άχνας.

Ο 30χρονος πλέον Γεωργιανός κεντρικός αμυντικός, ο οποίος όταν αποχωρούσε τον Ιανουάριο του 2016 από την παφιακή ομάδα είχε προταθεί σε όλες τις μεγάλες ομάδες (Ανόρθωση, ΑΠΟΕΛ, Ομόνοια) που έψαχναν για στόπερ, μίλησε και για το πέρασμά του από το κυπριακό πρωτάθλημα. Ανέφερε ότι ο άνθρωπος που τον βοήθησε πιο πολύ απ’ όλους ήταν ο Τιμούρ Κετσπάγια, ενώ εξέφρασε και το παράπονό του που τελικά επέδειξαν ενδιαφέρον γι’ αυτόν μόνο μικρομεσαίες ομάδες της Κύπρου.

«Τηλεφώνησα στον Κετσπάγια και με βοήθησε. Είχα χάσει ένα με ενάμιση χρόνο και βρισκόμουν στα πρόθυρα να βάλω τέλος στην καριέρα μου. Έτσι αποφάσισα να πάω στην Κύπρο. Δεν πήγαν για να κάνω ηλιοθεραπεία και κολύμπι. Και να μην μου πείτε πόσο χρόνο έχασα. Νόμιζα ότι δεν θα μπορέσω να επανέλθω στην αγωνιστική δράση ή να παίξω για τις κορυφαίες ομάδες της Κύπρου. Έπαιξα για μισό χρόνο. Είναι αλήθεια ότι οι προτάσεις που είχα ήταν μόνο από μικρομεσαίες ομάδες. Έτσι έφυγα για τη Γεωργία, δεν έπαιξαν ξανά για μισό χρόνο, και έτσι επέστρεψα στην Κύπρο. Αποφάσισα ότι για μένα αυτή είναι η τελευταία ευκαιρία και ευχαριστώ τον Θεό, γιατί όλα έχουν μεγαλώσει μετά τον Εθνικό», ανέφερε μεταξύ άλλων ο έμπειρος αμυντικός με το πλούσιο βιογραφικό.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ