aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUEΓκόγκιτς: «Χαμένη χρονιά για τον ΑΠΟΕΛ πρέπει να κάνει πρότζεκτ, ο Τιμούρ είναι ειλικρινής»

Γκόγκιτς: «Χαμένη χρονιά για τον ΑΠΟΕΛ πρέπει να κάνει πρότζεκτ, ο Τιμούρ είναι ειλικρινής»

Στις 16 Σεπτεμβρίου 1998 ο Σίνισα Γκόγκιτς με κεφαλιά στις καθυστερήσεις ισοφάρισε 2-2 για τον Ολυμπιακό Πειραιώς στο Ντραγκάο στο παιχνίδι με την Πόρτο και άνοιξε τον δρόμο για την πρόκριση στα προημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ.

Ο παλαίμαχος άσος και νυν προπονητής Σίνισα Γκόγκιτς που έγραψε ιστορία σε ΑΠΟΕΛ, Ανόρθωση και Ολυμπιακός Πειραιώς μίλησε στον Super Sport FM για την αποψινή αναμέτρηση των ερυθρόλευκων, την περίοδο κρίσης που διανύει ο ΑΠΟΕΛ και την Ανόρθωση.

Αναλυτικά οι δηλώσεις

Για το ματς πριν χρόνια στο οποίο σκόραρε με τον Ολυμπιακό κόντρα στην Πόρτο: «Βοήθησε και εμένα και τον Ολυμπιακό για να κάνει εκείνη την πορεία που κάναμε. Η Πόρτο ήταν πολύ καλή, αλλά ο Θεός ήταν μαζί μας. Είχα βάλει το γκολ στις καθυστερήσεις του αγώνα και πήραμε το 2-2. Για την καριέρα μου ήταν πολύ καθοριστικό αυτό το γκολ, μετά καθιερώθηκα και έγινα βασικός. Πήγε πολύ καλύτερα η καριέρα μου. Ο κόσμος με αγαπάει πολύ και μου το δείχνει ακόμη»

Για το αποψινό ματς του Ολυμπιακού: «Και ο περσινός και ο φετινός Ολυμπιακός είναι ομάδα που ξέρει να παίζει για το αποτέλεσμα. Πέρσι ήταν καλή ευκαιρία για να περάσει την Γουλβς και μπορούσε να φθάσει ακόμη πιο ψηλά, μπορεί και τώρα ακόμη να κάνει το βήμα παραπάνω, να φθάσει στα ημιτελικά ή σε τελικό κι ακόμη δεν έχουμε δει όλους τους παίκτες, έχει γεμάτο ρόστερ. Η διοίκηση στήριξε τον προπονητή και ειδικά πέρσι έκανε πολύ καλή σεζόν. Είναι δυνατή ομάδα, έχει ισχυρή έδρα η Πόρτο αλλά θα το προσπαθήσει ο Ολυμπιακός. Παίζει πολύ καλά τακτικά ο Ολυμπιακός, μπορεί ο οποιοσδήποτε να βάλει γκολ. Ο Μαρτίνς, δεν ενδιαφέρεται για ονόματα, αλλά για την ομάδα. Μπορεί να πάρει αποτέλεσμα απέναντι σε οποιαδήποτε ομάδα ο Ολυμπιακός».

Για την αλλαγή προπονητή στον ΑΠΟΕΛ: «Το πληροφορήθηκα. Εγώ είμαι ελεύθερος πάντως (γέλια). Δεν περίμενα αυτό με Ουζουνίδη έδειξε έργο και στον Παναθηναϊκό και αλλού. Η φετινή σεζόν χάθηκε, πρέπει να κάνουν πρότζεκτ για το μέλλον και να δουν τι μπορούν να κερδίσουν από τη φετινή σεζόν».

Την Ανόρθωση πώς την βλέπεις; «Η Ανόρθωση με τον Κετσπάγια πάει πολύ καλά. Ο Τιμούρ λέει πάντα την άποψη του, είναι πολύ ειλικρινής και οι δημοσιογράφοι δεν πρέπει να τον κατακρίνουν. Πάντα είχε αυτή την ενέργεια ο Τιμούρ».

Για τον γιο του Άλεξ, που αγωνίζεται στην Χιμπέρνιαν: «Ο Άλεξ δίκαια πήρε μετεγγραφή και κλήθηκε και στην Εθνική. Ότι έκανε το πέτυχε μόνος του. Συζητάμε, αλλά δεν είμαι αυστηρός. Ο ίδιος κάνει από μόνος του αυτοκριτική».

Παρακολουθείς το κυπριακό πρωτάθλημα; Ποιες είναι οι εντυπώσεις σου; «Παρακολουθώ όσο μπορώ. Απογοήτευση ο ΑΠΟΕΛ δεν πάει καλά, η Ανόρθωση και ο Απόλλων πάνε καλά, την Ομόνοια την είδα και στην Ευρώπη με τον Ολυμπιακό και τον ΠΑΟΚ. Είναι σφικτή ομάδα, δουλεμένη καλά, μπορεί να πάρει κι άλλα θετικά αποτελέσματα».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ