aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΓκιουρίς: Η προκαταβολή της Ανόρθωσης και η διαρροή για ΑΠΟΕΛ

Γκιουρίς: Η προκαταβολή της Ανόρθωσης και η διαρροή για ΑΠΟΕΛ

TOY ΣΙΜΟΥ ΠΑΦΙΤΗ

Στον «αέρα» είναι η μετεγγραφή του Μίχαλ Γκιουρίς στην Ανόρθωση. Ο Σλοβάκος επιθετικός είναι στην Βουλγαρία και ακολουθεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της «Κυρίας», εντούτοις το γεγονός πως δεν ανακοινώθηκε επίσημα από την ομάδα της Αμμοχώστου μόνο τυχαίο δεν είναι.

Από πλευράς Ανόρθωσης η ενημέρωση που υπάρχει είναι πως η Όρενμπουργκ προβάλει αυξημένες οικονομικές απαιτήσεις, καθώς μπήκε «σφήνα» άλλη ομάδα για την απόκτηση του η οποία προσφέρει στους Ρώσους 500 χιλιάδες ευρώ, δηλαδή 200 χιλιάδες περισσότερα από το ποσό που συμφώνησε με την ομάδα της Αμμοχώστου.

Μάλιστα, η ενημέρωση που υπάρχει προς στην προσφυγική ομάδα από τους Ρώσους είναι πως η πρόταση για απόκτηση του Γκιουρίς προέρχεται από τον ΑΠΟΕΛ. Η συγκεκριμένη πληροφορία προέρχεται από την πλευρά των Ρώσων με τους γαλαζοκίτρινους να μην μπαίνουν στη διαδικασία επιβεβαίωσης ή διάψευσης.

Το κατά πόσο ο ΑΠΟΕΛ κατέθεσε, όντως, πρόταση στην Όρενμπουργκ για τον Γκιουρίς ή αν οι Ρώσοι προσπαθούν να πιέσουν την Ανόρθωση ή να πλασάρουν αλλού τον ποδοσφαιριστή εξαιτίας της κωλυσιεργίας της Ανόρθωσης να πληρώσει το ποσό της προκαταβολής το γνωρίζουν μόνο οι διοικούντες τον ΑΠΟΕΛ και την ρωσική ομάδα.

Διαβάστε επίσης: «Σφήνα» άλλης ομάδας για Γκιουρίς και τερτίπια Ρώσων 

Το δεδομένο είναι πως η Ανόρθωση δεν έχει καταβάλει καμία προκαταβολή προς την Όρενμπουργκ γι’ απόκτηση του Σλοβάκου επιθετικού, κάτι που αν έπραττε θα είχε ήδη κάνει δικό της τον 30χρονο ποδοσφαιριστή.

Διαβάστε επίσης: Ξεχώρισαν δύο για αντι-Λαβόρδε

Οι επόμενες ώρες θα είναι καθοριστικές για το μέλλον του Γκιουρίς, ο οποίος βρίσκεται στη Βουλγαρία και πολύ πιθανόν ν’ αγωνιστεί στο απογευματινό φιλικό της «Κυρίας» με την Αλεξάνδρεια.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ