aekaelanorthosisapoelapollonarisethnikos achnasΠΑΡΑΛΙΜΝΙkarmiotissasalaminaΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥomonoiaΟΜΟΝΟΙΑ 29ΗΣ ΜΑΙΟΥpafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΓκερέρο: «Έτοιμος με ΑΠΟΕΛ – Έδειξε πόσο μεγάλος σύλλογος είναι η Ανόρθωση»

Γκερέρο: «Έτοιμος με ΑΠΟΕΛ – Έδειξε πόσο μεγάλος σύλλογος είναι η Ανόρθωση»

Ο Άνχελ Γκερέρο επέστρεψε στην αγωνιστική δράση μετά από τρεις μήνες και δήλωσε χαρούμενος μετά τη νίκη επί της Καρμιώτισσας (1-0). Ευχαρίστησε όλους όσοι ήταν δίπλα του το διάστημα που ήταν τραυματίας και δήλωσε έτοιμος να παίξει κι ως βασικός με τον ΑΠΟΕΛ.

Αναλυτικά οι δηλώσεις

«Το πιο σημαντικό ήταν να πάρουμε τους τρεις βαθμούς. Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι αλλά πήραμε τη νίκη και αυτό ήταν που μετράει. Το επόμενο παιχνίδι είναι ακόμα πιο δύσκολο από το σημερινό».

Για την επιστροφή του και πως λίγο έλειψε να σκοράρει: «Ήταν η πρώτη μου επαφή με την μπάλα μετά τον τραυματισμό μου. Θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο για την υποδοχή και το ιατρικό τιμ για τον επαγγελματισμό τους. Η συμπεριφορά των ανθρώπων της Ανόρθωσης όλο αυτό το διάστημα που ήμουν τραυματίας έδειξε το πόσο μεγάλος σύλλογος είναι σαν ομάδα».

Αν είναι έτοιμος να αγωνιστεί ως βασικός με τον ΑΠΟΕΛ: «Ναι, είμαι έτοιμος. Νιώθω πολύ καλά. Κάναμε πολλή καλή δουλειά με τους γυμναστές και φυσιοθεραπευτές».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ