aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΓκεντ ενόψει Ανόρθωσης: «Θέλουμε τη “Γκελάμκο Αρένα” να σείεται»

Γκεντ ενόψει Ανόρθωσης: «Θέλουμε τη “Γκελάμκο Αρένα” να σείεται»

Την έναρξη της προπώλησης των εισιτηρίων των ευρωπαϊκών αγώνων της ανακοίνωσε ήδη η Γκεντ, αντίπαλος της Ανόρθωσης στους ομίλους του Κόνφερενς Λιγκ. Η βελγική ομάδα γνωστοποίησε τις λεπτομέρειες των εισιτηρίων και των τριών αγώνων των ομίλων κόντρα στην προσφυγική ομάδα, την Παρτιζάν και τη Φλόρα.

Οι άνθρωποι της ομάδας έβαλα τα εισιτήρια των αγώνων όσο πιο χαμηλά μπορούσαν (30 ευρώ) όπως ανέφεραν, αφού θέλουν τη «Γκελάμκο Αρένα» να σείεται.

Η ανακοίνωση της Γκεντ:

Έφτασε ξανά η ώρα: ευρωπαϊκές βραδιές στην «Γκελάμκο Αρένα»! Για Πέμπτη φορά στις επτά τελευταίες σεζόν προκριθήκαμε σε όμιλο ευρωπαϊκής διοργάνωσης.

Ξεκινάμε τη νέα μας ευρωπαϊκή περιπέτεια με μεγάλες φιλοδοξίες και θέλουμε τη «Γκελάμκο Αρένα» να σείεται σε κάθε εντός έδρας αγώνα!

Τίποτα καλύτερο από ένα γεμάτο γήπεδο με ατμόσφαιρα που θα κρατήσει ψηλά στην κατάταξη της ΟΥΕΦΑ το Βέλγιο. Γι’ αυτό άλλωστε συνειδητά ορίσαμε τιμές όσο πιο χαμηλά γινόταν. Για παράδειγμα, για τους κάτω των 16 η τιμή ορίζεται στα 10 ευρώ. Για τους ενήλικες ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο ξεκινά στα 30 ευρώ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ