aekaelanorthosisapoelapollonarisethnikos achnasΠΑΡΑΛΙΜΝΙkarmiotissasalaminaΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥomonoiaΟΜΟΝΟΙΑ 29ΗΣ ΜΑΙΟΥpafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΓκαγιέγο: «Υπήρχαν δύο ημίχρονα στο παιχνίδι»

Γκαγιέγο: «Υπήρχαν δύο ημίχρονα στο παιχνίδι»

Οι δηλώσεις του προπονητή της Ανόρθωσης Νταβίδ Γκαγιέγο, μετά το 2-0 εις βάρος του Οθέλλου στο «Αμμόχωστος» για τη 2η αγωνιστική του πρωταθλήματος:

«Υπήρχαν δύο ημίχρονα στο παιχνίδι. Ήταν πολύ δύσκολο να παίξεις απέναντι σε αντίπαλο που παίζει 5-4-1, αλλά η ομάδα έδειξε καλό πρόσωπο. Δεν είμαι ικανοποιημένος από το δεύτερο ημίχρονο γιατί δεν υπήρχε ο ενθουσιασμός για να βάλουμε το δεύτερο γκολ. Πρέπει να κρατήσουμε και τα θετικά, δηλαδή ότι η Ανόρθωση απέκτησε ξανά τον έλεγχο και σκόραρε. Υπάρχει ακόμη δρόμος στο πρωτάθλημα».

«Ήμουν ικανοποιημένος από το πρώτο  ημίχρονο. Στο δεύτερο ημίχορνο ο αντίπαλος άξιζε περισσότερα. Όμως πρέπει να κρατήσουμε τις νίκες, ήταν ένας πολύ δύσκολος αγώνας από ένα αντίπαλο που ήρθε ισόπαλος με τον Απόλλωνα την προηγούμενη εβδομάδα».

Για το αν είδε αλαλγές στην ομάδα: «Ναι, μπόρεσε να συνδεθεί η ομάδα, να κάνει την παύση που χρειάζετουν για να βγεί μπροστά. Σε κάποιες περιπτώσεις αποσυνδέθηκε και αυτό δεν μου άρεσε

Για τον Γκαρθία: «Υπάρχουν ενοχλήσεις πρέπει να περιμένουμε»

Για τον ντεμπούτο των ποδοσφαιριστών και μετεγγραφές: «Οι δύο ποδοσφιαιρστές δουλεύουν σκληρά στην προπόνηση ωστόσο δεν βρίσκονται ακόμα στο 100% τους».

Για την ενίσχυση: «Θα δείξει η αγορά αν θα υπάρξει ενίσχυση»

Γιατί δεν έκανε αλλαγή νωρίτερα: «Δεν έχει σχέση η αλλαγή. Δεν είναι να αλλάξεις ένα ποδοσφαιριστή αλλά όλο το σύνολο και έπρεπε να δούμε τι αλλαγές θα κάνουμε για να αλλάξει όλο το σύνολο».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ