aekaelanorthosisapoelapollonarisethnikos achnasΠΑΡΑΛΙΜΝΙkarmiotissasalaminaΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥomonoiaΟΜΟΝΟΙΑ 29ΗΣ ΜΑΙΟΥpafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΓκαγιέγο: «Θα δούμε που θα μας βγάλει το τέλος»

Γκαγιέγο: «Θα δούμε που θα μας βγάλει το τέλος»

Απόλυτα ευχαριστημένος ήταν ο Νταβίδ Γκαγιέγο μετά το «διπλό» της Ανόρθωσης στο Δασάκι με 1-0 επί του Εθνικού.

Αναλυτικά οι δηλώσεις

«Ήταν ένα δύσκολος αγώνας. Ο Εθνικός είναι πολύ δυνατός στην έδρα του και πιέζει πάρα πολύ. Έπρεπε να πιέσουμε λίγο περισσότερο, ώστε να δημιουργήσουμε τις ευκαιρίες. Προετοιμαζόμαστε για το επόμενο παιχνίδι του πρωταθλήματος αλλά και γι’ αυτόν του κυπέλλου. Θα δούμε που θα μας βγάλει το τέλος του μαραθωνίου. Το α’ ημίχρονο μπαίνει πάντα πολύ έντονα η ομάδα.

Μπορεί να φαίνεται στον κόσμο ότι δεν παίζει πολύ καλά, όμως, γίνεται πάρα πολύ μεγάλη προσπάθεια και στο β’ ημίχρονο συνεχίζει με την ίδια προσπάθεια. Όταν κατεβάσει στροφές ο αντίπαλος εκεί φαίνεται πως παίζει καλά η Ανόρθωση, όμως, είναι από το α’ ημίχρονο που γίνονται οι προσπάθειες. Είχαμε δυσκολίες στο α’ ημίχρονο, λόγω και του κακού αγωνιστικού χώρου που δυσκόλεψε τους ποδοσφαιριστές. Είπα στους ποδοσφαιριστές στο ημίχρονο να συνεχίσουν με την ίδιο έντονο ρυθμό και εκεί φάνηκε η διαφορά στο παιχνίδι»

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ