aekaelanorthosisapoelapollonarisethnikos achnasΠΑΡΑΛΙΜΝΙkarmiotissasalaminaΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥomonoiaΟΜΟΝΟΙΑ 29ΗΣ ΜΑΙΟΥpafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΓκαγιέγο: Τα κενά διαστήματα, η έλλειψη σεβασμού με Τσίκο και ο φανταστικός κόσμος

Γκαγιέγο: Τα κενά διαστήματα, η έλλειψη σεβασμού με Τσίκο και ο φανταστικός κόσμος

Οι δηλώσεις του Νταβίδ Γκαγιέγο μετά το τέλος του αγώνα με την Καρμιώτισσα που βρήκε την ομάδα της Αμμοχώστου να κερδίζει με 3-1. Ο Ισπανός τεχνικός εξήγησε γιατί άφησε εκτός αποστολής τον Τσίκο και υποκλίθηκε στον κόσμο.

Οι δηλώσεις

«Το πρώτο ημίχρονο ήταν πολύ καλό, η Ανόρθωση είχε πολλές ευκαιρίες. Μπορούσαμε να πετύχουμε περισσότερα τέρματα. Είναι σημαντικό ότι ο αντίπαλος είχε λιγοστές ευκαιρίες και δεν μπορούσε να μπει στην περιοχή μας. Στο δεύτερο ημίχρονο κάναμε κακή αρχή και δεν υπήρχε συνέχεια με το πρώτο. Δουλεύουμε στις προπονήσεις ούτως ώστε να μην έχουμε αυτά τα κενά διαστήματα και αυξομειώσεις στην απόδοσή μας».

Αν δίνει ψυχολογία αυτή η νίκη ενόψει του ντέρμπι με το ΑΠΟΕΛ: «Κάθε παιχνίδι είναι σημαντικό και είναι σημαντικοί οι βαθμοί. Ναι, περιμένουμε αυτό το παιχνίδι».

Για την περίπτωση Τσίκο και ότι προτιμήθηκε να μείνει εκτός αποστολής: «Σήμερα ήρθε δεν είχε προπονηθεί. Θα ήταν έλλειψη σεβασμού προς τους άλλους ποδοσφαιριστές. Βλέπετε πως παίζουν, οπότε θα ήταν άδικο γι’ αυτούς».

Για τον κόσμο: «Ο κόσμος ήταν φανταστικός. Είναι η βάση της ομάδας. Υπάρχει μια πολύ καλή σχέση των παιχτών με αυτούς. Παίζει μεγάλη σημασία για αυτούς τι κάνει η ομάδα. Αναμένουν με ανυπομονησία οι παίχτες το ματς του Σαββάτου για να τους επιστρέψουν κάτι πίσω».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ