aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΓίνεται «Κινέζος» ο Νίκα Κατσαράβα!

Γίνεται «Κινέζος» ο Νίκα Κατσαράβα!

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

Επίσημη πρόταση περιμένουν στην Ανόρθωση μέσα στις επόμενες μέρες για την πώληση του Νίκα Κατσαράβα. Ο Γεωργιανός επιθετικός δεν αποτελεί προτεραιότητα για παραμονή στο ρόστερ της «Κυρίας» και από τη στιγμή που υπάρχουν οι Ντούρις, Σαντίκ. Οπότε, το ιδανικό είναι να αποχωρήσει από την ομάδα της Αμμοχώστου. Κάτι το οποίο παλεύει εδώ και μέρες η διοίκηση, στέλνοντας μηνύματα σε μάνατζερ ώστε να βρουν νέα ποδοσφαιρική στέγη στον Γεωργιανό.

Διαβάστε επίσης: Ανόρθωση: Νέα χορηγία και έναρξη εγγραφών

Πληροφορίες αναφέρουν ότι υπάρχουν δυο-τρεις σύλλογοι που έδειξαν ενδιαφέρον, με ομάδα της Κίνας να έχει κοινοποιήσει στη διοίκηση της «Κυρίας» ότι μέσα στις επόμενες μέρες θα καταθέσει πρόταση για την απόκτησή του Κατσαράβα. Εξέλιξη, η οποία αν όντως επιβεβαιωθεί, θα είναι ότι καλύτερο για την Ανόρθωση καθώς θα έχει πολλαπλά οφέλη από την πώλησή του.

Θα απαλλαγεί, βλέπετε, από το συμβόλαιο ενός παίκτη που αμείβεται με 250.000 ευρώ περίπου τον χρόνο, θα ελευθερωθεί θέση για κοινοτικό και θα υπάρχει διαθέσιμο κονδύλι για την επόμενη προσθήκη.

Διαβάστε επίσης: Ανόρθωση: Μάνατζερ «μαγειρεύει» πρόταση από Κίνα για τον Κατσαράβα

Μία κίνηση, η οποία θα αφορά ενίσχυση στη θέση του επιτελικού μέσου. Ο Τιμούρ Κετσπάγια θέλει να φέρει έναν παίκτη που θα μπορεί να κάνει τη διαφορά, συνδέοντας άψογα τη μεσαία με την επιθετική γραμμή. Θα έχει τις κάθετες μπαλιές, το «άνοιγμα» και «μοίρασμα» του παιχνιδιού και ασφαλώς θα έχει ευχέρεια στο σκοράρισμα. Απουσιάζει από την ομάδα ένας τέτοιος παίκτης από το ρόστερ και αυτό φάνηκε, εξάλλου, στα φιλικά παιχνίδια.

Αν αποχωρήσει ο Κατσαράβα, τότε θα λυθούν τα χέρια της τεχνικής ηγεσίας. Θα «τρέξουν» στην Ανόρθωση για να φέρουν έναν παίκτη που θα κάνει τη διαφορά και αν χρειαστεί θα δώσουν κάτι παραπάνω στο οικονομικό κομμάτι. Πάντως, ο Κετσπάγια αξιολογεί και παίκτες κάτω των 23 ετών. Στην «Κυρία» έχουν μπροστά τους ακόμη δύο περίπου εβδομάδες μέχρι το τέλος της μετεγγραφικής περιόδου για να κάνουν τις όποιες κινήσεις θέλουν και χρειάζονται. Είναι σημαντικό ακόμη και παίκτες κάτω των 23, αν έρθουν, να είναι ποιοτικοί και έτοιμοι να προσφέρουν. Ο Κετσπάγια το ψάχνει και σύντομα θα πάρει τις τελικές του αποφάσεις.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ