aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΓιατί ακυρώθηκε το γκολ της Ανόρθωσης και μέτρησε της Ίντερ

Γιατί ακυρώθηκε το γκολ της Ανόρθωσης και μέτρησε της Ίντερ

Ο Νικολό Μπαρέλα έσωσε την Ίντερ από μεγάλο «κάζο» στην πρεμιέρα των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ. Ο Ιταλός μέσος μπήκε στο ματς στο 71΄ και στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων κατάφερε να σκοράρει και να αποτρέψει την ήττα από τη Σλάβια Πράγας, που μέχρι τότε είχε το προβάδισμα με το τέρμα του Ολαγίνκα.

Tι σχέση έχει το γκολ της ισοφάρισης της Ίντερ στην 1ης αγωνιστική των ομίλων της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης με το ακυρωθέν γκολ του Ρούβεν Ράγιος στο παιχνίδι της 3ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος με την Ένωση Νέων Παραλιμνίου; Όπως βλέπετε στην κεντρική φωτογραφία, αλλά και στο βίντεο στο τέλος του κειμένου οι παίκτες της Ίντερ σχημάτισαν ανθρώπινο τείχος σε απόσταση ενός μέτρου από το τείχος των παικτών της Σλάβια Πράγας. Κάτι τέτοιο επιτρέπεται με βάση τους νέους κανονισμούς. Αντίθετα, ο επιθετικός της Ανόρθωσης, Μίχαλ Ντούρις είχε σταθεί δίπλα από το ανθρώπινο τείχος που έστησαν οι παίκτες της Ένωσης.

Ο Λεόντιος Τράττος ορθά ακύρωσε το γκολ της Ανόρθωσης, εντούτοις δεν λειτούργησε προληπτικά στη φάση, όπως έχουν οδηγία οι διαιτητές να κάνουν. Θα έπρεπε, λοιπόν, να υποδείξει στον παίκτη της Κυρίας να απομακρυνθεί σε απόσταση ενός μέτρου από τους παίκτες της Ένωσης Νέων Παραλιμνίου.

Αναλυτικά τι αναφέρει ο νέος κανονισμός

«Δεν θα είναι πλέον δυνατό οι παίκτες από μια ομάδα που έχει κερδίσει φάουλ στην άλλη περιοχή, να μπαίνουν στο τείχος της αντίπαλης ομάδας, για να διαταράξουν τους αμυντικούς και να δημιουργήσουν σύγχυση. Θα μπορούν να στέκονται μπροστά, πίσω ή στα πλάγια του τείχους, αλλά τουλάχιστον ένα μέτρο μακριά».

Δείτε το γκολ της Ίντερ στο 11:00 του βίντεο που ακολουθεί

Δείτε το γκολ της Ανόρθωσης στο 2:20 του βίντεο που ακολουθεί

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ