aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΓιανέφσκι: «Δεν ξέρω αν είναι ίσες οι πιθανότητες για το Κύπελλο»

Γιανέφσκι: «Δεν ξέρω αν είναι ίσες οι πιθανότητες για το Κύπελλο»

Απόλυτα ευχαριστημένος για την απόδοση των παικτών του και τη νίκη επί της Ανόρθωσης με 2-0 δήλωσε ο Τσεντομίρ Γιανέφσκι. Ο Σκοπιανός τερματοφύλακας του Ολυμπιακού τόνισε ότι ενόψει του τελικού κυπέλλου δεν υπάρχει τίποτα δεδομένο.

Αναλυτικά οι δηλώσεις

«Ήταν μια καλή εμφάνιση και νίκη για εμάς και συγχαίρω τους παίκτες και όλο το προσωπικό. Δεν είναι εύκολο να παίζεις σε αυτό το γήπεδο κόντρα σε ένα από τα μεγαλύτερα ποδοσφαιρικά σωματεία της Κύπρου. Έχει πολύ καλούς παίκτες. Πήραμε ψυχολογία για τα επόμενα παιχνίδια και κυρίως για τον τελικό.

Είμαι ικανοποιημένος και για τα 90+4’ λεπτά. Αξίζαμε τη νίκη. Είχαμε λίγα προβλήματα με σέντρες στο πρώτο και στο δεύτερο ημίχρονο που δημιούργησε έτσι κάποιες φάσεις η Ανόρθωση. Το διορθώσαμε στη συνέχεια και πρέπει να δουλέψουμε σε αυτό στα επόμενα παιχνίδια.

Στα παιχνίδια με την Ανόρθωση κερδίσαμε και στα δύο, όμως αυτό δεν πρέπει να μας κάνει να πετάμε. Καλή επιτυχία στην Ανόρθωση στα επόμενα παιχνίδια του πρωταθλήματος. Και θα τα πούμε στις 15 του Μάη».

Για τους νεαρούς ποδοσφαιριστές που χρησιμοποιεί: «Όταν ήρθα δεν ήξερα τόσο καλά όλους τους παίκτες. Ρώτησα και δούλεψα μαζί τους στις προπονήσεις. Δουλέψαμε με αυτές τις ηλικίες στην Μπριζ και ξέρω. Περίμεναν υπομονετικά την ευκαιρία και μόλις μπορούσαμε τους βάλαμε στα παιχνίδια. Πρέπει να δουλέψουν. Ξεχωρίζει ήδη ο Στέφανος και ο Φίλιππος που πήραν λεπτά παραπάνω και είναι σχεδόν έτοιμοι. Το αξίζουν. Πρέπει όλοι να συνεχίσουν να δουλεύουν».

Για τον τελικό με την Ανόρθωση: «Δεν έχει μυστικά η μια ομάδα από την άλλη. Μπορώ να πω ότι στα ενενήντα λεπτά του τελικού δεν υπάρχει τίποτα δεδομένο. Θα διεκδικήσουμε το Κύπελλο. Τώρα αν είναι οι πιθανότητες είναι ίσες δεν το ξέρω. Ελπίζω εμείς να κερδίσουμε το τρόπαιο».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ