aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΓια τρίτο χρόνο «Κυρία» η Καετάνο

Για τρίτο χρόνο «Κυρία» η Καετάνο

Μια από τις κορυφαίες αθλήτριες που αγωνίζονται στο πρωτάθλημα ΟΠΑΠ Α Κατηγορίας Γυναικών η Τζουλιάνα Καετάνο παραμένει για τρίτο χρόνο στην Ανόρθωση, κάτι που αποτελεί μεγάλη επιτυχία για τη διοίκηση Α. Μοντάνιου.

Το «10» το καλό της «Μεγάλης Κυρίας» αποτελεί ακρογωνιαίο λίθο των επιτυχιών της Ανορθώσεως από το 2017 που φόρεσε τα «κυανόλευκα». Η Καετάνο είναι ακραία 32 ετών (γεννημένη στις 11 Ιουνίου 1987 και έχει ύψος 1.81.

Η Καετάνο άρχισε να παίζει βόλεϊ στο Belo Ηοrizonte και στην ομάδα Makenzie το 2007. Το 2010 βρέθηκε στην Ευρώπη και στην Ρουμανία και αγωνίστηκε στην Tomis Constanta. Mετά από μια διετία στην Ρουμανία άρχισε το οδοιπορικό της στην Ελλάδα όπου αρχικά αγωνίστηκε το 2013 στους Μακεδόνες Θεσσαλονίκης και τον επόμενο μετακόμισε στην Ανατόλια. Το 2015 βρέθηκε στον Άρη Θεσσαλονίκης όπου αγωνίστηκε μια διετία προτού το 2017 φορέσει τα «κυανόλευκα».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ