Για τον Κατσαράβα, δικαιολογημένα αναφωνούν «επιτέλους»!

Που βρήκε τον δρόμο προς τα δίχτυα…

Ο Νίκα Κατσαράβα ήρθε για να δώσει σημαντικές βοήθειες στο σκοράρισμα για την Ανόρθωση και το γεγονός ότι δεν σκόραρε κανένα γκολ στο πρωτάθλημα είναι κάτι που σίγουρα τον επηρεάζει ώς έναν βαθμό, κυρίως ψυχολογικά.

Κόντρα στον Ακρίτα, ο Γεωργιανός επιθετικός κατάφερε να πετύχει τα πρώτα του δύο γκολ με τη φανέλα της Ανόρθωσης και άπαντες αισιοδοξούν ότι αυτά τα δύο τέρματα θα τον βοηθήσουν να πάρει μπρος και να αρχίσει να σκοράρει και στο πρωτάθλημα.

Πάντως, ο Κατσαράβα με τις τελευταίες του εμφανίσεις δικαιούταν τουλάχιστον ένα γκολ και όλοι ελπίζουν να καταφέρει απέναντι στη Δόξα να ανοίξει λογαριασμό και στο πρωτάθλημα. Λογικά θα πάρει φανέλα βασικού στην κορυφή της επίθεσης και θα έχει στα «φτερά» τον Ντούρις με τον οποίο συνεργάζονται καλά στα τελευταία παιχνίδια.

Στην αποστολή της Ανόρθωσης βρέθηκε χθες ο Γκόικο Κάτσαρ ο οποίος ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού του και μάλιστα πήρε και χρόνο συμμετοχής. Βέβαια, δύσκολα θα πάρει σύντομα ξανά θέση βασικού αν κρίνουμε από την απόδοση του Κοφί. Ο Ιγκιεμπόρ βρίσκεται σε περίοδο αποθεραπείας και εκτιμάται ότι θα αρχίσει δειλά-δειλά προπονήσεις σε δύο βδομάδες, έτσι από το 2019 θα τον υπολογίζει ο Στρέπελ. Το σημαντικό για τον ίδιο και την Ανόρθωση είναι να μπορέσει να επιστρέψει πανέτοιμος και σε καλή κατάσταση.

ΜΕΣΩGoal.com.cy team
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ