aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΓια να μυρίσει «Κυρία» θέλει δουλειά πολλή

Για να μυρίσει «Κυρία» θέλει δουλειά πολλή

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΣΑΖΕΪΔΗ

Οι πολλές αλλαγές σε τεχνική ηγεσία και ποδοσφαιριστές είναι φανερό πως έχουν επηρεάσει πολύ την Ανόρθωση, η οποία έδειξε στην αποψινή φιλική ήττα (1-3) από την ΑΕΚ πως θέλει ακόμη πολλή δουλειά για να… μυρίσει ομάδα.

Για πρώτη φορά βασικός με το «καλημέρα» ήταν ο Κολούνγκα, ο οποίος έδειξε δείγμα της ποιότητας του, όμως είναι ακόμη αρκετά πίσω από πλευράς ετοιμότητας. Από εκεί και πέρα, η αμυντική τετράδα της Ανόρθωσης έδειξε πολλές αδυναμίες, οι οποίες αναμένεται να «μακιγιαριστούν» με την πάροδο του χρόνου.

Στη μεσαία γραμμή αγωνίστηκαν οι Οικονομίδης, Βίκτορ και Ράγιος, ενώ στην επίθεση –εκτός από τον Κολούνγκα- οι Καρλίτος και Γκονσάλβες. Η «Κυρία» είχε κατά διαστήματα καλή απόδοση, όμως επιθετικά ήταν ακίνδυνη.

Η σαφώς πιο έτοιμο και πιο ποιοτικούς ποδοσφαιριστές ΑΕΚ προηγήθηκε στο 2λεπτό με το αυτογκόλ του Αγιλάρ, μετά από τραγικό λάθος του Κόπριβετς. Η Ανόρθωση κατάφερε να ισοφαρίσει στο 37’ με το πέναλτι του Γκονσάλβες, όμως στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα του Τιμούρ Κετσπάγια ήταν ακόμη καλύτερη μετά τις αλλαγές των Αραβίδη, Χριστοδουλόπουλο και Αλμέιδα.

Οι δύο τελευταίοι ήταν και οι σκόρερ του 1-2 και του 1-3. Ο Πορτογάλος με πλασέ στο 49΄ και ο Έλληνας ακραίος επιθετικός στο 72’ με ωραία κίνηση και τελείωμα.

Ανόρθωση (Αντόνιο Πούτσε): Κόπριβετς, Σάντος, Ερέρο (46′ Γκάμπριελ), Αγιλάρ, Καλντερόν, Βίκτορ, Οικονομίδης, Ράγιος, Καρλίτος, Κολούνγκα (63′ Πελέ), Γκονσάλβες (86′ Αριστοτέλους).

ΑΕΚ Αθηνών (Τιμούρ Κετσπάγια): Ανέστης, Τσιγκρίνσκι, Λέσκοτ (86′ Κολοβέτσιος), Μπακάκης, Ντίντακ (66′ Ντίας), Λαμπρόπουλος, Γιόχανσον, Βάργκας (Χριστοδουλόπουλος), Πατίτο (60′ Γαλανόπουλος), Πλατέλλας (46′ Αραβίδης), Πέκχαρτ (46′ Αλμείδα).

Σκόρερ: Γκονσάλβες 37′ / Αγιλάρ (αυτ.) 2′, Αλμέιδα 49′, Χριστοδουλόπουλος 72′

Κίτρινες: Βίκτορ / Ντίντακ

Αποβολές: –

Γήπεδο: «Αντώνης Παπαδόπουλος»

Θεατές: 4000

Διαιτητής: Λεόντιος Τράττος

Α’ Βοηθός: Μιχάλης Σωτηρίου

Β’ Βοηθός: Στέλιος Νικήτα

4ος διαιτητής: Γιώργος Νικολάου

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ