aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΓεωργαλλίδης: «Η Ανόρθωση θα κάνει καλύτερη πορεία από την περσινή»

Γεωργαλλίδης: «Η Ανόρθωση θα κάνει καλύτερη πορεία από την περσινή»

O Αντώνης Γεωργαλλίδης ήταν ένας από τους παίκτες που έγραψαν με χρυσά γράμματα το όνομα του στην ιστορία της Ανόρθωσης αφού ήταν ένας από τους παίκτες που έπαιξαν στα δυο κρίσιμα παιχνίδια της Μεγάλης Κυρίας με την Τραπεζούντα.

Ο έμπειρος τερματοφύλακας μίλησε στον ΣΠΟΡ ΦΜ για τη… νέα Ανορθωση που κτίζει ο Τιμούρ Κετσπάγια, το έπος της Τραπεζούντας και όχι μόνο.

Αναλυτικά οι δηλώσεις
Για το έπος της Τραπεζούντας: «Είναι μια από τις στιγμές που όσο ζούμε θα τις θυμόμαστε γιατί χάρισε χαρά σε όλο τον κόσμο της Κύπρου. Νικήσαμε το πρώτο παιχνίδι και στον επαναληπτικό, με τη λήξη του ενενηνταλέπτου, όλα τα συναισθήματα στο ελληνικό μας λεξιλόγιο τα νιώσαμε. Απίστευτα συναισθήματα».

Τι κράτα: «Η ένωση του κόσμου. Όχι μόνο μετά τη πρόκριση, αλλά ήταν όλη η ενότητα που υπήρχε καθ’ όλη τη διάρκεια του δεκαημέρου. Χάρη στη βοήθεια της Παναγίας και του Θεού τα καταφέραμε και γράφτηκε στην ιστορία ότι τη πρώτη φορά που παίξαμε τουρκική ομάδα, τη περάσαμε. Είναι η μεγαλύτερη στιγμή της καριέρας μου».

Για την Ραπίντ: «Είναι μια πολύ καλή ομάδα Ραπίντ. Η Ανόρθωση πιστεύω είναι πιο καλή ομάδα από πέρσι και έχει όλα τα φόντα για να προκριθεί. Θα κριθεί και στα δύο παιχνίδια η πρόκριση, Εύχομαι να τα καταφέρουν όλες οι κυπριακές ομάδες».

Για τις υπόλοιπες κυπριακές ομάδες: «Έχουν και οι τρεις ομάδες τις δικές τους πιθανότητες. Εξαρτάται από τα δικά τους πόδια και χέρια. Δεν υπάρχουν εύκολα ευρωπαϊκά παιχνίδια. Εύχομαι και οι τρεις να περάσουν στον επόμενο γύρο γιατί είναι καλό για τη Κύπρο μας».

Για την Ανόρθωση: «Πιστεύω ότι είναι πολύ σημαντικό να μείνει ένας προπονητής σε μια ομάδα. Πιστεύω ότι στελεχώθηκε με ποδοσφαιριστές που θα βοηθήσουν. Κατά τη ταπεινή μου γνώμη θα κάνει πολύ καλύτερη πορεία από πέρσι».

Για την Ομόνοια: «Ήταν πολύ δύσκολη ομάδα η Δυναμό, προσπάθησε η Ομόνοια αλλά δυστυχώς δεν τα κατάφερε. Τώρα είναι φαβορί η Ομόνοια, αλλά δεν υπάρχουν φαβορί σε αυτό το επίπεδο. Πιστεύω θα είναι σοβαρή και έχει τα φόντα να πάρει τη νίκη και τη πρόκριση στην επόμενη φάση».

Για την ΑΕΛ: «Είναι καλύτερη η ΑΕΛ από πέρσι και είναι πάρα πολύ σημαντικό το ότι μένει ο προπονητής τους. Συνεχίζουν το πλάνο τους και αυτό δίνει μια σταθερότητα, στην ομάδα, στους ποδοσφαιριστές, στη διοίκηση και στον κόσμο».

Για τον ίδιο: «Είμαι στον Οθέλλο, εύχομαι με τη βοήθεια του Θεού να πάνε όλα καλά και να πετύχουμε τους στόχους μας».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ