aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗ«Γάμος» Κετσπάγια – Γιαννιώτα με δύο χρόνια καθυστέρηση;

«Γάμος» Κετσπάγια – Γιαννιώτα με δύο χρόνια καθυστέρηση;

Οι ριζικές αλλαγές που θα προκύψουν στο ρόστερ του Απόλλωνα εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα περιλαμβάνουν και την απόφαση αποχώρησης του Γιάννη Γιαννιώτα. Για την ακρίβεια, πολύ δύσκολα θα ανανεωθεί το συμβόλαιο του Ελλαδίτη εξτρέμ με την ομάδα της Λεμεσού, αν και οι τελικές αποφάσεις θα παρθούν σε μεταγενέστερο στάδιο όταν θα ξεκαθαρίσει το σκηνικό με τον τρόπο λειτουργίας του ποδοσφαιρικού τμήματος.

43 συμμετοχές και έξι τέρματα είναι ο απολογισμός του Γιαννιώτα σε παιχνίδια πρωταθλήματος στη διετία παρουσίας του στην ομάδα της Λεμεσού. Θυμίζουμε πως το Καλοκαίρι του 2019, προτού βάλει υπογραφή σε συμβόλαιο συνεργασίας με τον Απόλλωνα ο 28χρονος εξτρέμ είχε δεχθεί πρόταση από την Ανόρθωση. Το γεγονός αυτό επιβεβαίωσε και δημόσια ο Τιμούρ Κετσπάγια, ο οποίος δεν έκρυψε την «καψούρα» του να πάρει στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» τον Γιαννιώτα.

«Δεν μπορούσαμε να κάνουμε κάτι. Ο Γιαννιώτας μου έστειλε μήνυμα ότι θα πάει στον Απόλλωνα γιατί παίζει στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις και αυτό είναι πολύ σημαντικό. Τον καταλαβαίνω απόλυτα. Εμείς δεν παίζουμε στην Ευρώπη και αυτό είναι σημαντικό, δεν μπορούσαμε να κάνουμε κάτι. Το παιδί με εκτιμάει πολύ και μου το έδειξε. Με σέβεται και ήρθε στον ΑΠΟΕΛ όταν ήμουν εγώ», είχε πει τότε ο Κετσπάγια.

Ο Γιαννιώτας πρωτοήρθε στην Κύπρο για λογαριασμό του ΑΠΟΕΛ τον Ιανουάριο του 2016 επί ημερών του Κετσπάγια στον «Αρχάγγελο» και ήταν εκ των πρωταγωνιστών στην κατάκτηση του πρωταθλήματος. Με τον Γιαννιώτα να κυκλοφορεί ελεύθερος θα έχει ενδιαφέρον να δούμε εάν θα προκύψει «γάμος» Κετσπάγια – Γιαννιώτα με καθυστέρηση δύο χρόνων. Βασική προϋπόθεση, να υπογράψει ανανέωση συμβολαίου ο Γεωργιανός τεχνικός με την Ανόρθωση και να επιθυμεί παραμονή του στην Κύπρο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ