aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΓαλλικά γάντια για την «Κυρία»

Γαλλικά γάντια για την «Κυρία»

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

Η προσπάθεια για να αποκτηθεί ο κατάλληλος αντικαταστάτης του Αριέλ Αρούς συνεχίζεται. Ο Ρόνι Λέβι θέλει να αποκτηθεί τερματοφύλακας με παραστάσεις, ικανότητες και εμπειρία. Το όνομα που ξεχωρίζει λοιπόν είναι αυτό του Γάλλου Ρομάν Σαλάν, ο οποίος σε λιγότερο από δυο μήνες θα συμπληρώσει το 34ο έτος της ηλικίας του.

Ανήκει στη Σπόρτινγκ Λισαβόνας, με την οποία δεν είχε καμία συμμετοχή στο πρωτάθλημα, όμως αγωνίστηκε τέσσερις φορές σε παιχνίδια κυπέλλου. Αν και έχει συμβόλαιο για την επόμενη σεζόν, ο ίδιος θέλει να αποχωρήσει από την ομάδα της Πορτογαλίας και να πάει κάπου που θα έχει θέση στο αρχικό σχήμα.

Διαβάστε επίσης: Το παλεύει για Κατσαράβα, αλλά δεν παίζει μόνη

Η Ανόρθωση τού έχει στείλει πρόταση, προσφέροντάς του τη δυνατότητα να γίνει βασικός, ενώ και η συμμετοχή στα προκριματικά του Γιουρόπα Λιγκ αποτελεί άλλο ένα δέλεαρ για τον ίδιο.

Διαβάστε επίσης: Νέος μνηστήρας για Λαβόρδε

Ο Γάλλος πορτιέρο έκανε τα πρώτα του βήματα στη Ρεν, ακολούθως μετεγγράφη στη Λαβάλ, όμως τις πρώτες του επίσημες συμμετοχές κατέγραψε στη Λοριάν τη σεζόν 2004-05. Σε δυο σεζόν είχε μόλις 11 συμμετοχές στη Β’ Κατηγορία και ακολούθως δόθηκε δανεικός στη Λίμπουρν, στην οποίαν αγωνίστηκε σε 21 παιχνίδια. Επέστρεψε στη Λοριάν χωρίς να πάρει ευκαιρίες και ακολούθως μετεγγράφη στην Τουρ, η οποία τον χρησιμοποίησε 34 φορές βασικό σε δύο σεζόν.

Μετά άρχισε το ταξίδι του στην Πορτογαλία, όπου αγωνίστηκε σε Ναβάλ (27), Μαρίτιμο (94) και Ρίο Άβε (10). Το 2016 επέστρεψε στη Γαλλία και την Γκανγκάμπ, έχοντας μόλις μία συμμετοχή στο πρωτάθλημα, και ακολούθως πήρε μετεγγραφή στη Σπόρντινγκ.

Τις μετοχές του πάντως τις εκτόξευσε στη Μαρίτιμο. Ο Σαλάν αποτελεί πολύ καλή επιλογή για την Ανόρθωση και σύντομα θα φανεί αν θα είναι τελικά ο νέος κάτοχος της βασικής θέσης κάτω από τα δοκάρια της ομάδας της Αμμοχώστου. Το σίγουρο είναι ότι έχει τις εμπειρίες και τις παραστάσεις για να βοηθήσει την Ανόρθωση σημαντικά. Με λίγα λόγια, ο Σαλάν προορίζεται για αντι-Αρούς. Στην επόμενη βδομάδα θα φανεί αν θα προχωρήσει ή όχι η περίπτωσή του μιας και ο Γάλλος δεσμεύεται με έναν ακόμη χρόνο με τη Σπόρτινγκ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ