aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΦύτος Κυριάκου: «Καλύτερα στη Δόξα παρά στον πάγκο της Ανόρθωσης»

Φύτος Κυριάκου: «Καλύτερα στη Δόξα παρά στον πάγκο της Ανόρθωσης»

O Φύτος Κυριάκου αποτελεί παρελθόν από την Ανόρθωση, αφού δεν είχε κανένα μέλλον στην ομάδα της Αμμοχώστου και με δηλώσεις του στον ΣΠΟΡ FM 95.0 εξέφρασε κάπως την πικρία του για το γεγονός πως δεν έπαιξε και δεν υπολογιζόταν.

Για το γεγονός πως ήταν ο παλαιότερος ποδοσφαιριστής της ομάδας: «Ναι, απ’ τα 16 ήμουν στην ομάδα μέχρι τα 22 μου. Χθες αποχώρησα και επίσημα απ’ την ομάδα. Έζησα και καλές στιγμές και κακές. Και το ένα άκρο, αλλά και το άλλο. Πάντα μέχρι τον Γενάρη σχεδόν ήμασταν στις πρώτες θέσεις και πάντα μετά κάτι χαλούσε. Είχαμε πολύ καλές ομάδες και κάτι γινόταν και χαλούσε».

«Φέτος άλλαξαν πολλά στην ομάδα και αρχικά η νοοτροπία στα αποδυτήρια. Μόλις μπήκε στα αποδυτήρια ο Τιμούρ Κετσπάγια την πρώτη μέρα, μας είπε πάμε για πρωτάθλημα και ξεκινήσαμε από εκεί. Όλα πήγαιναν καλά μέχρι το τελευταίο παιχνίδι. Περιμέναμε να επαναρχίσει το πρωτάθλημα και να διεκδικήσουμε το πρωτάθλημα. Ήρθε εναντίον μας η απόφαση (σ.σ. ΚΟΠ και 18 άλλων Σωματείων) και δεν μπορούμε να αλλάξουμε κάτι. Είχαμε το κλίμα μαζί μας και το μέταλλο του νικητή. Όλοι οι παίκτες ήταν ετοιμοπόλεμοι και είχαμε εμπειρία. Το πίστευαν όλοι, ο κόσμος ήρθε πίσω και πιστεύαμε πως μπορούσαμε», συμπλήρωσε και ακολούθως πρόσθεσε:

«Πέρασα κάποιους δύσκολους τραυματισμούς. Η καραντίνα με βοήθησε να επανέλθω σε καλούς ρυθμούς. Χθες αποχώρησα, είχα ήδη μια δυο βολιδοσκοπήσεις από ομάδες. Θα τα βάλω όλα κάτω και θα δω. Είμαι καλά και θα βρω μια ομάδα που θα μπορώ να παλέψω να αγωνιστώ. Αυτή τη στιγμή θα προτιμούσα να αγωνίζομαι στη Δόξα παρά στον πάγκο της Ανόρθωσης. Εγώ έφυγα απ’ την Πάφο στα 16 μου. Είχα τραυματισμούς και δεν εξελίχθηκαν τα πράγματα όπως τα περίμενα ακριβώς»

Αν θα πήγαινε πίσω στην Πάφο, είπε: «Βεβαίως θα με ενδιέφερε. Αν έρθει βολιδοσκόπηση θα την δω».

Για τη θέση στην οποία αγωνίζεται απάντησε: «Θεωρώ πως έχω επιθετικές τάσεις και γι’ αυτό είμαι εξτρέμ».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ