aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΛΚΗ«Φυσιολογική εξέλιξη το γκολ...»

«Φυσιολογική εξέλιξη το γκολ…»

Μιλώντας στην συνέντευξη Τύπου μετά την ήττα (0-1) από την Ανόρθωση, ο προπονητής της Αλκής, Σάββας Δαμιανού, ανέφερε πως η ομάδα του στα σημεία που έπρεπε δεν κράτησε την μπάλα και θεωρεί φυσιολογική εξέλιξη το γκολ που επέφερε την ήττα.

Αναλυτικά όσα δήλωσε: «Γνωρίζαμε από την αρχή ότι ήταν δύσκολο παιχνίδι. Θέλαμε να κρατήσουμε μπάλα και να πιέσουμε την Ανόρθωση και αυτός ήταν ο στόχος μας στο ξεκίνημα. Στην εξέλιξη του παιχνιδιού, όμως, δεν κρατήσαμε μπάλα, δεν πιέσαμε την Ανόρθωση και το γκολ στα τελευταία λεπτά ήταν η φυσιολογική εξέλιξη του αγώνα. Εμείς βλέπουμε την δύσκολη συνέχεια. Θα είναι ένα μακρύ και δύσκολο πρωτάθλημα και πιστεύω πως θα πετύχουμε τους στόχους μας που έχουμε θέσει. Η νίκη της Ανόρθωσης ήταν δίκαιη, έστω και αν ήρθε στο τέλος. Ακόμα και όταν είχαμε κλεψίματα στο χώρο του κέντρου, η υποστήριξη ήταν από λίγους ποδοσφαιριστές. Εύχομαι στην Ανόρθωση και στον Λέβι προσωπικά ό,τι καλύτερο στη συνέχεια».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ