aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΦτωχό πλην δίκαιο το «Χ» (video&pics)

Φτωχό πλην δίκαιο το «Χ» (video&pics)

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΣΑΖΕΪΔΗ

Πολύ κακό για το τίποτα! Γρήγορος ρυθμός, μέτριο θέαμα και λιγοστές φάσεις ήταν το σκηνικό του μεγάλου ντέρμπι της Ανόρθωσης με τον ΑΠΟΕΛ στο «Αντώνης Παπαδόπουλος», το οποίο έμεινε στο φτωχό 0-0. Δείτε το live της αναμέτρησης.

Καλύτεροι και με περισσότερες φάσεις οι γαλαζοκίτρινοι στη μεγαλύτερη διάρκεια, πιο ψυχωμένοι οι γηπεδούχοι ακολούθησαν πιστά το πλάνο του προπονητή τους και έδειξαν πως έχουν τα φόντα για καλύτερη πορεία.

Ο Τόμας Κρίστιανσεν στην ενδεκάδα του, αφού άφησε εκτός του Γιαννιώτα, όμως οι υπόλοιπες επιλογές ήταν οι αναμενόμενες. Όπως αναμενόμενη ήταν και οι πρώτοι 11 του Αντόνιο Πούτσε. Το ματς ήταν πολύ γρήγορα από το πρώτο λεπτό μέχρι και το τελευταίο.

Η μπάλα πάνω-κάτω στις δύο περιοχές, όμως οι μεγάλες ευκαιρίες ήταν μετρημένες στα δάκτυλα του ενός χεριού. Πιο επικίνδυνος ο ΑΠΟΕΛ, ο οποίος έφτασε σε 3-4 περιπτώσεις κοντά στο γκολ, αλλά αυτό δεν ήρθε.

Η «Κυρία» προσπάθησε και προσπάθησε πάρα πολύ να πετύχει μια μεγάλη επιτυχία για να τη χαρίσει στον κόσμο της. Ανασταλτικά στάθηκε πολύ καλά, όμως επιθετικά ήταν ακίνδυνη.

Οι γαλαζοκίτρινοι είχαν για περισσότερη ώρα την μπάλα στην κατοχή τους, όμως δεν μπόρεσαν να την αξιοποιήσουν, ενώ αισθητές ήταν οι απουσίες των Μπερτόλιο και Ντε Καμάργκο, αφού οι επιθετικές επιλογές στον πάγκο ήταν ελάχιστες. Αποτέλεσμα ήταν το 0-0 να μείνει μέχρι το φινάλε. Με λάθη στον πειθαρχικό έλεγχο ο Χρίστος Νικολαΐδης.

Ανόρθωση (Αντόνιο Πούτσε): Κόπριβετς, Γκάμπριελ, Αγιλάρ, Καλδερόν, Σάντος, Βίκτορ, Οικονομίδης (90’+1 Αριστοτέλους), Καρλίτος (79′ Ρέινα), Ράγιος, Καμπρέρα (82′ Πελέ), Γκονσάλβες.

ΑΠΟΕΛ (Τόμας Κρίστιανσεν): Βάτερμαν, Μιλάνοφ, Καρλάο, Αστίθ (46′ Μερκής), Λάγο, Βινίσιους, Μοράις, Ορλάντι (86′ Αρτυματάς), Βάντερ, Εφραίμ (69′ Γιαννιώτας), Σωτηρίου.

Σκόρερ: –

Κίτρινες: Γκονσάλβες, Καρλίτος / Αστίθ, Λάγο, Μιλάνοφ

Αποβολές: –

Γήπεδο: «Αντώνης Παπαδόπουλος»

Θεατές: 7000

Διαιτητής: Χρίστος Νικολαΐδης

Α’ Βοηθός: Χαράλαμπος Χαραλάμπους

Β’ Βοηθός: Χαράλαμπος Γεωργίου

4ος: Νικόλας Αθανασίου

Παρατηρητής: Λοΐζος Λοΐζου

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ