aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΦτάνει πια με τα αμπελοπούλια του Χαμπουλλά…

Φτάνει πια με τα αμπελοπούλια του Χαμπουλλά…

ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΘΕΟΧΑΡΟΥΣ

Η ανάληψη της προεδρίας της εταιρείας της Ανόρθωσης από τον Ευγένιο Χαμπουλλά, μετά από επιλογή του μεγαλομετόχου Χρίστου Πουλλαΐδη, «δημιούργησε» θύελλα αντιδράσεων, τόσο στις τάξεις μικρής μερίδας κόσμου της «Κυρίας», αλλά και από οπαδούς πολλών άλλων ομάδων που δεν τους πέφτει λόγος κιόλας…

Η αφορμή; Η γνωστή ιστορία με τα αμπελοπούλια, κατά τη διάρκεια της θητείας του Χαμπουλλά ως Βουλευτής του ΔΗΣΥ στο παρελθόν (2015) και οι γνωστές διαδικτυακές «κόντρες» του με ακτιβιστές και πολλούς άλλους, έπειτα από φωτογραφία που ανάρτησε σε προσωπικό του λογαριασμό στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης και στην οποία απεικονιζόταν ο ίδιος και μία πιατέλα από αμπελοπούλια στο τραπέζι του σπιτιού του. Αυτού, αλλά και των τότε δηλώσεών του ότι θα συνεχίσει να τρώει, αλλά και την έκφραση της αντίθεσής του με την απόφαση απαγόρευσης παγίδευσης των αμεπλοπουλιών, διαβεβαιώνοντας πως θα κάνει ό,τι μπορεί για την άρση της απαγόρευσης.

Λοιπόν, δικαιολογημένες έως έναν σημαντικό βαθμό οι προ τετραετίας περίπου αντιδράσεις του κόσμου. Όταν αντιδράς σε κάτι, το κάνεις σε κόσμια πλαίσια και όχι τσίριζοντας στον διαδικτυακό όχλο «ούγκα μπούγκα» σαν προϊστορικός ούγκανος. Ίσως να το παράκανε ο Χαμπουλλάς τότε, αλλά δεν κρύφτηκε πίσω από το δάκτυλό του. Ούτε εξέδωσε καμία δακρύβρεχτη ανακοίνωση απολογίας για να παραμείνει ψηλά στην εκτίμηση των οπαδών του ΔΗΣΥ, αλλά και των οπαδών άλλων κομμάτων με υποκρισία και γεμάτη από θράσος χιλίων πιθήκων.

Διαβάστε επίσης: Aνόρθωση: Οι λεπτομέρειες της συμφωνίας με τον Γκαλίτσιο

Ο Χαμπουλλάς είναι πλέον ποδοσφαιρικός παράγοντας. Επικεφαλής ποδοσφαιρικής εταιρείας συγκεκριμένα εδώ και λίγες μέρες. Της Ανόρθωσης… Αυτό έχει σημασία τη δεδομένη στιγμή και μόνο. Στο έτος 2019 βρισκόμαστε! Παλαιότερα, υπήρξε και μέλος στο Δ.Σ. του σωματείου (προτού ασχοληθεί με την πολιτική), άρα την ποδοσφαιρική παραγοντική εμπειρία την έχει.

Όσοι ποδοσφαιρόφιλοι ή οπαδοί της Ανόρθωσης έχουν πρόβλημα με την πάρτη του Χαμπουλλά λόγω… αμπελοπουλιών, ας το σταματήσουν καλύτερα, προτού δημιουργήσουν άλλα προβλήματα στο σύλλογο. Πέρασαν σχεδόν τέσσερα χρόνια από τότε. Αρκετά αντιμετώπισε και αρκετά συνεχίζει να αντιμετωπίζει η Ανόρθωση. Ο Χαμπουλλάς στο εξής θα αρχίσει να αξιολογείται ως ποδοσφαιρικός παράγοντας κι όχι ως πολιτικός. Αυτό είναι που έχει σημασία και σ’ αυτό χρειάζεται να δοθεί η βαρύτητα που πρέπει.

Διαβάστε επίσης: Γιαννούλης ήταν και πάει για την Ανόρθωση

Για τον Ανδρέα Παντελή, ο οποίος δημιούργησε του κόσμου τα προβλήματα στο σύλλογο και εκτόξευσε το χρέος στον… Θεό, αλλά και προηγούμενους παράγοντες που τα έκαναν θάλασσα, δεν ασχολήθηκε κανείς σε τέτοιο μεγάλο βαθμό, σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα, όσο οι αντιδράσεις για τα αμπελοπούλια του Χαμπουλλά.

Οπόταν φτάνει πια με αυτό το θέμα από αρκετούς, ειδικά αυτούς οι οποίοι βγαίνουν συνεχώς σε ραδιοφωνικές αθλητικές εκπομπές και μας… πρήζουν τα συκώτια για να ικανοποιήσουν την επιθυμία τους να ακουστεί η φωνή τους στα ερτζιανά κύματα. Διότι κάπου ξεφεύγει το θέμα και αυτό δεν είναι καλό, καθόλου καλό… Υπάρχει η Κυβέρνηση, η Θήρα και οι εισαγγελείς για να αποφασίζουν και να τιμωρούν όσους παγιδεύουν θηράματα με παράνομες μεθόδους. Αυτοί που τα καταναλώνουν, δεν χρειάζεται να βιώνουν κράξιμο σε μία χώρα στην οποία πραγματικοί ενόχοι για τραγικά εκλήματα και πολιτικά, οικονομικά και άλλου είδους σκάνδαλα, παραμένουν… απυρόβλητοι.

Η ουσία κάπου χάνεται κι αυτό δεν είναι καλό. Μα καθόλου καλό…

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ